Τα "καρφιά" του Κοκλώνη στον Ατζούν Ιλιτζαλί - «Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι...»

Δεν δίστασε να τον κράξει άσχημα για το Survivor

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης όπου μίλησε για όλους και για όλα. Λίγο πριν βρεθεί σε πρόγραμμα του STAR, ο παραγωγός - παρουσιαστής μίλησε έξω από τα δόντια για τα χρήματα που δίνει στους εργαζόμενους του, ενώ μήνες μετά τo εξώδικο του Ατζούν δεν φοβήθηκε να πετάξει τα "καρφιά" του για το Survivor.

«Ο κόσμος που δουλεύει στις παραγωγές μου δεν παίρνει πολλά, παίρνει αυτά που πρέπει να πάρει. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, τα κανάλια πληρώνουν όχι ο Κοκλώνης. Την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή. Τα deal τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος για αυτά που έχω καταφέρει. Δίνω αυτό το local στοιχείο», ανέφερε αρχικά.

Τα "καρφιά" Κοκλώνη στον Ατζούν για το Survivor

«Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπουμε μια παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση στο prime time και 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και όχι από την Ελλάδα και υπάρχουν ανάλογοι δικοί μας που δεν έχουν δουλειά. Έχω 100% Έλληνες ή και νόμιμους αλλοδαπούς, αυτή τη στιγμή 670 άτομα είναι οι μόνιμοι που είναι στην Barkingwell Media. Οι θέσεις εργασίας καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα νόμιμα.

Επειδή μιλάμε για ακριβούς μισθούς, εγώ πρέπει να το διαπραγματευτώ… Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Είμαι ένας εργολάβος, εκτελώ παραγωγές που έχει παραγγείλει το κανάλι και αμείβομαι για αυτό. Για να σκάσει κάτι, θα πρέπει να σκάσει πρώτα το κανάλι» τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Τα 'καρφιά' του Κοκλώνη στον Ατζούν Ιλιτζαλί

Το επεισόδιο ανάμεσα σε Κοκλώνη - Ατζούν για τις θέσεις πάρκινγκ

Ο τούρκος παραγωγός έγινε έξαλλος, όταν έμαθε πως η παραγωγή και οι παίκτες του J2US, του έπιασαν το πάρκινγκ στην πρεμιέρα του μουσικού show.

«Υπάρχει μια μάχη ανάμεσα σε Ατζούν Ιλιτζαλί και Νίκου Κοκλώνη. Οι εταιρίες τους όπως ξέρετε η μια η πρώτη έστειλε εξώδικο όταν ξεκινούσε το Just the 2 of us και είπε δεν μπορείτε να έχετε δικό μας άνθρωπο να συμμετέχει. Και είπαν ότι είναι φιλανθρωπικό για να το ξεπεράσουμε, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει το εξώδικο. Την ίδια ημέρα λοιπόν που είναι η πρεμιέρα, πηγαίνουν οι πάρα πολλοί συμμετέχοντες στο Just the 2 of us και έπρεπε να παρκάρουν.

Την ίδια ημέρα ήταν και η πρόβα για το The Voice. Ο καθένας έχει το πάρκινγκ. Έλα όμως που του Νίκου Κοκλώνη δεν έμειναν στο δικό τους χώρο... πήγαν και κατέκτησαν τον χώρο που είναι για τον Ατζούν. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Αυτή είναι κήρυξη πολέμου», αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής.