Ποιος είδε τον Ατζούν και δεν τον φοβήθηκε - Έξαλλος με τον Κοκλώνη μετά το εξώδικο

Ο πόλεμος ανάμεσα στους δυο παραγωγούς ξεκίνησε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποιος είδε τον Ατζούν και δεν τον φοβήθηκε - Έξαλλος με τον Κοκλώνη μετά το εξώδικο

Μια κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει, ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον Νίκο Κοκλώνη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής του J2US, αποφάσισε να προσθέσει στην ομάδα του τον Τζέιμς Καφετζή, με αποτέλεσμα η Acun Media να του στείλει εξώδικο, το οποίο έγραφε πως δεν γίνεται να έχει δικό τους άνθρωπο στο παιχνίδι.

Έχοντας λοιπόν απαντήσει ο Νίκο Κοκλώνης λέγοντας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με το εξώδικο ωστόσο να συνεχίζει να υπάρχει, έπεσε και άλλο... λάδι στην φωτιά. Ο τούρκος παραγωγός έγινε έξαλλος, όταν έμαθε πως η παραγωγή και οι παίκτες του J2US, του έπιασαν το πάρκινγκ στην πρεμιέρα του μουσικού show.

Τι συνέβη με Ατζούν και Κοκλώνη σύμφωνα με το Πρωινό;

«Υπάρχει μια μάχη ανάμεσα σε Ατζούν Ιλιτζαλί και Νίκου Κοκλώνη. Οι εταιρίες τους όπως ξέρετε η μια η πρώτη έστειλε εξώδικο όταν ξεκινούσε το Just the 2 of us και είπε δεν μπορείτε να έχετε δικό μας άνθρωπο να συμμετέχει. Και είπαν ότι είναι φιλανθρωπικό για να το ξεπεράσουμε, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει το εξώδικο. Την ίδια ημέρα λοιπόν που είναι η πρεμιέρα, πηγαίνουν οι πάρα πολλοί συμμετέχοντες στο Just the 2 of us και έπρεπε να παρκάρουν.

Την ίδια ημέρα ήταν και η πρόβα για το The Voice. Ο καθένας έχει το πάρκινγκ. Έλα όμως που του Νίκου Κοκλώνη δεν έμειναν στο δικό τους χώρο... πήγαν και κατέκτησαν τον χώρο που είναι για τον Ατζούν. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Αυτή είναι κήρυξη πολέμου», αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής.

Τεράστιο το ποσό που ζήτησε η Acun Media από τον Τζέιμς Καφετζή

Στις 27/9, ο Τζέιμς βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Super Κατερίνα, και παρόλο που στην κάμερα του MEGA δεν θέλησε να πει τίποτα για το εν λόγω θέμα φεύγοντας τραγουδώντας, στον ALPHA έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το εξώδικο.

«Ισχύει, την Παρασκευή όταν ήμουν στην τελευταία πρόβα μου ήρθε το εξώδικο. Δε θέλω να το συζητήσω πολύ αυτό. Ήταν για ένα τεράστιο ποσό. Αν θέλω να συμμετέχω στο J2US ουσιαστικά αυτό είναι το πρόστιμο» είπε, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.