Προβλήματα για τον Τζέιμς Καφετζή - Η Acun Media του έστειλε εξώδικο

Σκούρα τα πράγματα λίγο πριν την πρεμιέρα του Just the 2 of us

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προβλήματα για τον Τζέιμς Καφετζή - Η Acun Media του έστειλε εξώδικο

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ 25/9 το Just the 2 of us μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Ωστόσο, λίγο πριν εμφανιστούν κριτές και παίκτες στην σκηνή, τα πράγματα φαίνεται πως είναι... σκούρα, καθώς η Acun Media έστειλε εξώδικο στον Τζέιμς Καφετζή.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση, αποκαλύπτοντας το γεγονός. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως ένας από τους συμμετέχοντες έλαβε το εν λόγω εξώδικο, μιας και οι σχέσεις του με την εταιρία δεν είναι πολύ καλή.

«Λάβαμε και ένα εξώδικο για να μη συμμετέχει ένας παίκτης σήμερα το βράδυ. Έστειλε εξώδικο η Acun Media στον James Καφετζή» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Τι συμβαίνει με Καφετζή και Acun;

Αυτές είναι σήμερα οι σχέσεις του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (20/9) ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο J2US καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 ξεκαθάρισε πως ανυπομονεί για το νέο του τηλεοπτικό βήμα ενώ την ίδια στιγμή εξήγησε πως οι σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, είναι άριστες.

«Έχουμε πάρα πολλά κοινά με την Ειρήνη. Αυτή είναι η δεύτερη πρόβα. Η πρόβα είναι για εκείνη, εγώ είμαι μια χαρά. Όταν είπα στην Άννα Μαρία και στον Νίκο Μπάρτζη ποιο τραγούδι θα πω πέθαναν στα γέλια. Είναι μια χαρά οι σχέσεις μας, πήγαμε και για φαγητό προχθές»