J2US: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα δύο πρώτα ζευγάρια

Ανάμεσά τους και πρώην παίκτης του Survivor 4

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα δύο πρώτα ζευγάρια

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το πολυαναμενόμενο μουσικό σόου J2US και μάλιστα ανακοινώθηκαν επίσημα τα δύο πρώτα ζευγάρια που θα δούμε να συμμετέχουν.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, θα διαγωνιστεί στο πλευρό του Νικηφόρου Βυθούλκα αλλά και η Μάρα Μεϊμαρίδη με τον STAN.

Επίσης, ο Τζέιμς Καφετζής, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή αποκάλυψε -εκτός από τις σχέσεις που έχει τώρα με τον Νίκο Μπάρτζη- πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή και πως θα διαγωνιστεί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για τη μετακόμιση του J2US στον ALPHA

Μόλις πριν από λίγες μέρες, ο ALPHA ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή του J2US, το οποίο άλλαξε τηλεοπτική στέγη μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στο Open και από τη μεριά του, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να γιορτάσει την αλλαγή αυτή με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε ακριβώς θα δούμε το αγαπημένο μουσικό show στις οθόνες μας, ούτε ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα το στελεχώσουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η κριτική επιτροπή πρόκειται να παραμείνει για ακόμα μία χρονιά ίδια.

«Αλφαδιάσαμε! Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει! Να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να τουιτάρουμε non stop, όλα μέσα από την καρδιά μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Να που φτάνει η στιγμή να ξανασυναντηθούμε και να γίνει του… Just the 2 of us!

Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος το ραντεβού μας είναι στον Alpha, έναν τηλεοπτικό σταθμό που είναι «Α-list» σε όλα του, προγράμματα, ανθρώπους, δημιουργικότητα και θετική διάθεση!

Ραντεβού το Σεπτέμβριο στον Alpha αγαπημένοι μου -με πολλές πολλές εκπλήξεις, φουλ ανατρεπτικές, ξέρετε εσείς!

Ps περιμένω τα request σας @desp1navandi @vicky_stavropoulou_official @mariabacodimou @inchrisme @kostaskapetanidis @fokasevagelinos», έγραψε χαρακτηριστικά ο παραγωγός και παρουσιαστής στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.