Τζέιμς Καφετζής: Τον ρώτησαν για το εξώδικο του Acun και ξεκίνησε να τραγουδάει το "happy birthday"

Επική στιγμή μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζέιμς Καφετζής: Τον ρώτησαν για το εξώδικο του Acun και ξεκίνησε να τραγουδάει το

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως η Acun Media, έστειλε εξώδικο στον Τζέιμς Καφετζή λόγω της συμμετοχής του στο J2us. Καθώς μην ξεχνάμε πως όλοι οι παίκτες έχουν συμβόλαιο με την εταιρία του τούρκου παραγωγού η οποία διαρκεί 6 μήνες.

Μπορεί μέχρι να βγει το live να μην γνωρίζαμε αν τελικά θα ανέβει στην σκηνή και θα τραγουδήσει ή όχι, ωστόσο πήρε κανονικά το μικρόφωνο και του έδωσε να καταλάβει.

Η αντίδραση του Τζέιμς Καφετζή στο εξώδικο της Acun Media

Λίγο λοιπόν πριν γίνει η πρεμιέρα, ο Θανάσης Πασσάς με την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε στα backstage και "τσάκωσε" τον Τζέιμς Καφετζή να τριγυρνάει. Όταν όμως τον ρώτησε αν τελικά του στάλθηκε εξώδικο, εκείνος ξεκίνησε να τρέχει μακριά από την κάμερα.

Μάλιστα, καθώς έφευγε τραγουδούσε και το "happy birthday".

Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν τσακωμένο με τον Νίκο Μπάρτζη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (20/9) ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο J2US καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 ξεκαθάρισε πως ανυπομονεί για το νέο του τηλεοπτικό βήμα ενώ την ίδια στιγμή εξήγησε πως οι σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, είναι άριστες.

«Έχουμε πάρα πολλά κοινά με την Ειρήνη. Αυτή είναι η δεύτερη πρόβα. Η πρόβα είναι για εκείνη, εγώ είμαι μια χαρά. Όταν είπα στην Άννα Μαρία και στον Νίκο Μπάρτζη ποιο τραγούδι θα πω πέθαναν στα γέλια. Είναι μια χαρά οι σχέσεις μας, πήγαμε και για φαγητό προχθές»