Νίκος Κοκλώνης: Από τον Alpha στο Star

Που θα δούμε τον παρουσιαστή;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Από τον Alpha στο Star

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, με το Just The 2 of Us, το οποίο ολοκληρώθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά να είναι πολύ πιθανό να επανέλθει σύντομα στους τηλεπτικούς μας δέκτες.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι», ο Παύλος Σταματόπουλος, μέχρι να επανέλθει ο Νίκος Κοκλώνης στο τιμόνι της παρουσίασης, πρόκειται να τον δούμε σε μια guest εμφάνιση σε πολύ γνωστό χορευτικό σόου.

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Νίκου Κοκλώνη

Ο Παύλος Σταματόπουλος αποκάλυψε, λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής ότι πρόκειται να δούμε τον Νίκο Κοκλώνη να κάθεται στην καρέκλα του κριτή στο Dancing With The Stars, ενώ μάλιστα δεν αποκλείεται να τον δούμε είτε να χορεύει είτε να τραγουδάει. Αναμένουμε να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει!

Η ανάρτηση του παρουσιαστή για το τέλος του J2US

Το J2US έριξε το βράδυ του Σαββάτου 1/1 αυλαία καθώς οι μεγάλες νικήτριες του μουσικού διαγωνισμού αναδείχθηκαν η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Για 15 συνεχόμενα live ο Νίκος Κοκλώνης βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης όπου καλησπέριζε τους τηλεθεατές.

Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στα social media του καθώς θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι τον βοήθησαν και τον στήριξαν για ακόμα μια χρονιά να φέρει εις πέρας το αγαπημένο του project.

«1η μέρα του 2022 χθες και τη γιορτάσαμε μαζί στο #j2us. Υποδεχτήκαμε τον μοναδικό @nikosaliagas που επέστρεψε μετά απο πολλά χρόνια στην ελληνική tv για την ξεχωριστή βραδιά μας (a bientot Nikos!).

Καλωσορίσαμε on stage τον σαρωτικό @xmastoras και τις Mέλισσες που «κέντησαν» με το performance τους (to be continued Χρηστάρα).

Η μεγάλη παρέα του Just επέστρεψε στη σκηνή για το grand finale μας (η πανδημία κράτησε κάποιους σε απόσταση κ μας έλειψαν!) και όλοι εσεις αγαπημένοι μου αναδείξατε τους φετινούς νικητές της καρδιάς σας, την @alexandra__panagiotarou και την @katerinalioliouofficial ! Congrats κορίτσια μου! Τελικός με αυθεντικό girl power!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα σας ξεχωριστά για την αγάπη σας και την υπέροχη επικοινωνία μας όλα αυτά τα (15!) Σάββατα που περάσαμε παρεούλα! Ένα ευχαριστώ που ενώσαμε και τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό ενισχύοντας φέτος τη «Φλόγα», που στηρίζει τα παιδιά που νοσούν απο καρκίνο και τις οικογένειές τους.
Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα, τα σχόλια, τον ενθουσιασμό και το κέφι σας.

Σας ευχαριστώ για τη χθεσινή βραδιά που δεν έλειψε κανένας απο το new year πάρτι μας για το 2022 που ήταν και πάλι η νο1 τηλεοπτική επιλογή σας! Υπόσχομαι πως θα επιστρέψουμε σύντομα φουλ ανανεωμένοι με πολλές εκπλήξεις!
«Just the two of us», αλλά τελικά κάθε φορά όλο και περισσότεροι! Σας λατρεύω, καλή μας χρόνια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομαδάρα του @alphatv @pimif @inchrisme @sofianikitakou και στην ομαδάρα μου της @barkingwell_media»