Επιστρέφει το J2US στον ALPHA;

Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει το J2US στον ALPHA;

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στο J2US και για το αν θα επιστρέψει όσο και στην Ελένη Δήμου και το σχόλιό της.

Οι δηλώσεις του Κοκλώνη για το J2US

«Τι να σας πω; Το κανάλι ξέρει αν θα επιστρέψει το J2US. Εγώ ετοιμοπόλεμος είμαι κάθε Σάββατο.Κάθομαι σπίτι, μου λείπει πάρα πολύ και όσο με αφήνουν εκτός τηλεόρασης ξέρεις τι γίνεται; Τρώω, τρώω μεγαλώνω.

Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Το κανάλι ξέρει, εγώ εκτελώ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξεκινήσει το Σάββατο το βράδυ ξανά, η παρέα μας, το πάρτι μας, το Just. Πότε; Θα δούμε.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που ο Νίκος Αλιάγας μας έκανε την τιμή και ήρθε και τραγούδησε στα Γαλλικά και τα Αγγλικά με τον Χρήστο Μάστορα. Την αγαπάω πάρα πολύ, είναι φίλη μου, είναι καλλιτεχνάρα. Είμαστε φίλοι, την πήρα και τηλέφωνο. Για μένα η καλύτερη εκπομπή που έχω κάνει είναι το ταξιδιωτικό. Το Celebrity με έκανε να δω τον κόσμο αλλιώς», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η αφοπλιστική απάντηση του Κοκλώνη μετά από τις "αιχμηρές" δηλώσεις της Δήμου - «Σ’ αγαπώ κι ας με στεναχώρησες»

Με αφορμή τις αφοπλιστικές δηλώσεις της Ελένης Δήμου που είχε παραχωρήσει στο «Στούντιο 4» με αφορμή το J2US καθώς όπως αποκάλυψε την «Βγήκε ένας θυμός», ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος είναι παραγωγός και παρουσιαστής του λαμπερού show θέλησε να απαντήσει δημόσια μέσα από ένα tweet.

«Πάντα πίστευα πως είσαι καλλιτεχνάρα, “είσαι από αυτές που τους αξίζουν του παραμυθιού οι θησαυροί” -και δεν εννοούσα την αμοιβή. Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες. Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου. Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές μας».