Ελένη Δήμου: «Κατακεραυνώνει» το J2US - «Μου βγήκε ένας θυμός»

«Πήγα για καθαρά οικονομικούς λόγους»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Δήμου: «Κατακεραυνώνει» το J2US - «Μου βγήκε ένας θυμός»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (11/1) η Ελένη Δήμου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US καθώς και στον μεγάλο εκνευρισμό που είχε μετά το μεγάλο τελικό του show.

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως επέλεξε να πάει στο show καθαρά για οικονομικούς λόγους ενώ μίλησε και για τα σημεία που την ενόχλησαν.

Τα σχόλια της Ελένης Δήμου για το J2US

«Πήγα στο J2US για καθαρά οικονομικούς λόγους ούτε για την αναγνωρισημότητα, ούτε για να ξαναθυμηθούν την καριέρα μου. Είμαι ο τύπος που δε θέλω να καταπιέζομαι και να μη μιλάω. Σπάω αυγά. Αισθάνθηκα ότι… όχι ότι αδικήθηκα. Με παρέσυρε ο Μαρίνος είχε προσδοκίες και μου έλεγε ότι θα κερδίσουμε. Πείστηκα. Το φυσιολογικό ήταν να έρθουν τα πράγματα όπως ήρθαν.

Ούτε ο Μαρίνος φαντάζομαι θέλει να γίνει τραγουδιστής αλλά ούτε και εγώ να κάνω νέα καριέρα. Τα κορίτσια που κέρδισαν είναι μια χαρά απλά όταν είμαστε σε μια εκπομπή και έρχονται σε εσένα τρεις και σε βάφουν και σε μένα ένας, βλέπεις τη διαφορά. Σε ντύνουν, έχεις τα καλύτερα και εγώ δεν τα έχω, βλέπεις τη διαφορά. Λες, οκ παιδιά, δε τρέχει τίποτα… Εκεί μου βγήκε ένας θυμός με την έννοια του ότι το έβλεπα αλλά παρασύρθηκα από τον Μαρίνο που το ήθελε.

Κατά τα άλλα ήταν κάτι που έγινε. Έγινε στο 2021, τα αφήνω όλα πίσω. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον σεβασμό που μου έδειχναν ειδικά όταν ήμουν πάνω στη σκηνή. Το μόνο που με ενόχλησε είναι ότι δε μπορούσαμε να πούμε τραγούδια που ήθελα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου.

Το ξέσπασμα του Μαρίνου Κόνσολου μετά τις δηλώσεις της Ελένης Δήμου

Η Ελένη Δήμου λίγες ώρες μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του J2US θέλησε να κάνει μια ανάρτηση καθώς η ίδια ισχυρίστηκε πως υπήρξε στημένο αποτέλεσμα μιας και ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί μαζί με τον Μαρίνο Κόνσολο. Βέβαια, η γνωστή τραγουδίστρια μετά από λίγο διέγραψε την ανάρτησή της.

Από την άλλη, ο Μαρίνος Κόνσολος, το βράδυ της Δευτέρας 3/1 ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς ανέφερε πως δέχεται άπειρα απειλητικά μηνύματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνεί ούτε υποστηρίζει όσα δηλώνει η Ελένη Δήμου και πως ποτέ ο ίδιος δεν ανέφερε πως το παιχνίδι ήταν στημένο.

Η ανάρτηση του Μαρίνου Κόνσολου