Survivor 5: Ο Απόστολος κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας αλλά δεν έλαβε μήνυμα από τον Σάκη - Χαμός στο Twitter

«Πού είναι ο Σάκης;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ο Απόστολος κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας αλλά δεν έλαβε μήνυμα από τον Σάκη - Χαμός στο Twitter

Το έπαθλο επικοινωνίας στο αποψινό 8/2 επεισόδιο του Survivor 5 κέρδισαν οι Διάσημοι, οι οποίοι θα είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Φυσικά, ένα από τα μηνύματα που περιμέναν πως και πως οι τηλεθεατές ήταν αυτό του Σάκη Ρουβά στον αδερφό του, Απόστολο, μιας και πρόσφατα ο σεφ του αφιέρωσε την νίκη του.

Ωστόσο, ο Απόστολος διάβασε τα μηνύματα που έλαβε από την μητέρα αλλά και τον αδελφό του, Νίκο όχι όμως από τον Σάκη. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του twitter απογοητεύτηκαν πλήρως.

Tweets για τα μήνυμα που δεν έστειλε ο Σάκης Ρουβάς στον Απόστολο στο Survivor 5

«Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor» - Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για τον αδερφό του, Απόστολο

Το μεσημέρι της Κυριακής 6/02 ο Σάκης Ρουβάς μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή τη διαδικτυακή συναυλία που θα δώσει στις 13 Φεβρουαρίου. Από την άλλη, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον αγαπημένο του αδερφό, Απόστολο Ρουβά τον οποίο βλέπουμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 5.

«Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου.

Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος. Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση».