Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Με σκορ 10-6

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο αποψινό 8/2 επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους πρώτους σε περίπτωση νίκης να δέχονται μηνύματα από την οικογένειά τους και με τους δεύτερους μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Και οι 2 ομάδες ξέσπασαν σε κλάματα λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ειδικότερα η Αθηνά, που θα διάβαζε μήνυμα από την κόρη της.

Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε με τους Διάσημους να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, σημειώνοντας μάλιστα το σκορ 10-6, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Διάσημων στο Survivor 5

Η ανατροπή στην αποχώρηση του Survivor 5

Μπορεί στην αρχή οι πληροφορίες να ήθελαν να φεύγει η Αθηνά Ευμορφιάδη, αφού μην ξεχνάμε κιόλας πως οι αντίπαλοι της είναι και πιο γνωστοί από την ίδια, όμως στα γραφεία του Youweekly.gr έφτασε πριν λίγα λεπτά μια τεράστια ανατροπή που έσκασε σαν "βόμβα".

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο παίκτης που φεύγει είναι άνδρας που μάλιστα έχει αποσπάσει πολλά σχόλια από το twitter με τα περισσότερα να είναι θετικά τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τον αγωνιστικό κομμάτι.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα! Ναι καλά διαβάσατε και εμείς πάθαμε σοκ μόλις το μάθαμε, αφού όντως περιμέναμε να αποχωρήσει η Αθηνά, αφού έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στα social media λόγω των τσακωμών της με συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχωρεί από το Survivor 5