Survivor 5 - spoiler 8/2: Έχουμε χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 8/2: Έχουμε χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Απόψε το βράδυ Τρίτη 8/2, Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor 5, πρόκειται να πέσουν στους στίβους μάχης με σκοπό να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. Πολλοί είναι οι παίκτες που λένε πως η επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι η πιο σημαντική και για αυτό σήμερα πρόκειται να δούμε έναν δυνατό αγώνα.

Οι Διάσημοι αν κερδίσουν θα έχουν τη δυνατότητα - επιτέλους - να δουν φωτογραφίες από τις οικογένειές τους. Η Αθηνά μάλιστα όπως είδαμε στο trailer, λύγισε στο συγκεκριμένο άκουσμα γιατί θέλει τόσο πολύ να δει την κόρη της και τον σύντροφό της με τον οποίο θα παντρευτούν όταν βγει από το παιχνίδι (δείτε φωτογραφίες του εδώ). Aπό την άλλη οι Μαχητές είναι πολύ πίσω, αφού μέχρι στιγμής έχουν κερδίσει μόνο έναν αγώνα για την επικοινωνία. Αυτό σημαίνει πως θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν.

Όσον αφορά τον στίβο μάχης είδαμε πως είναι μεγάλος. Έχει και νερό και χώμα, ενώ τα εμπόδια είναι επίσης μεγάλα. Ο αγώνας θέλει γρηγοράδα, αλλά και στο τέλος ψυχραιμία για τον στόχο.

Αυτή η ομάδα όμως κερδίζει στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr η νικήτρια ομάδα είναι αυτή των Διάσημων. Έτσι, μετά τον αγώνα θα μπορέσουν μετά από περίπου 50 ημέρες στον Άγιο Δομίνικο να δουν τα πρόσωπα κάποιων αγαπημένων τους προσώπων, αφού το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη για να μπορέσουν να συνεχίσουν στο παιχνίδι.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5

Η ανατροπή στην αποχώρηση του Survivor 5

Μπορεί στην αρχή οι πληροφορίες να ήθελαν να φεύγει η Αθηνά Ευμορφιάδη, αφού μην ξεχνάμε κιόλας πως οι αντίπαλοι της είναι και πιο γνωστοί από την ίδια, όμως στα γραφεία του Youweekly.gr έφτασε πριν λίγα λεπτά μια τεράστια ανατροπή που έσκασε σαν "βόμβα".

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο παίκτης που φεύγει είναι άνδρας που μάλιστα έχει αποσπάσει πολλά σχόλια από το twitter με τα περισσότερα να είναι θετικά τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τον αγωνιστικό κομμάτι.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα! Ναι καλά διαβάσατε και εμείς πάθαμε σοκ μόλις το μάθαμε, αφού όντως περιμέναμε να αποχωρήσει η Αθηνά, αφού έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στα social media λόγω των τσακωμών της με συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχωρεί από το Survivor 5