Γιάννης Πάριος: Τραγούδησε για τον έρωτα στο Σπίτι με το Mega και το twitter τον αποθέωσε!

Προθέρμανση για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Πάριος: Τραγούδησε για τον έρωτα στο Σπίτι με το Mega και το twitter τον αποθέωσε!

Σε μια γεμάτη τραγούδι και έρωτα βραδιά απόλαυσε χθες βράδυ 12/2 το κοινό τον Γιάννη Πάριο, στο Σπίτι με το mega. Ο απόλυτος ερωτικός τραγουδιστής για άλλη μια φορά, χάρισε αξεπέραστες ερμηνείες, για όσους παρέμειναν στο σπίτι τους, μετά την άρση των μέτρων!

Πολύ πρόσφατα είδαμε τον Γιάννη Πάριο, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του πατέρα στην έκθεση φωτογραφίας του γιού του Μιχαήλ, τονίζοντας πως είναι καλός στην τέχνη του και όχι στο τραγούδι (δείτε εδώ το «άδειασμα»).

Ο αγαπημένος λοιπόν, σε όλους τραγουδιστής με μια τηλεοπτική εμφάνιση στο μεγάλο κανάλι, θύμισε στο κοινό όλες τις επιτυχίες του. Η φωνή του Έλληνα τραγουδιστή είναι ασύλληπτη, καθώς και η δισκογραφία του το ίδιο, αφού χθες το κοινό δεν ησύχασε ακούγοντας τις μοναδικές ερμηνείες του.

Η απήχηση από τον κόσμο στα social media ήταν ασφαλώς μεγάλη, καθώς το twitter πήρε φωτιά! Άλλωστε δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή του Γιάννη Πάριου, παρόλο που κανείς θα έλεγε πως με ανοιχτά τα βραδινά μαγαζιά, θα τρέξουν όλοι στις πίστες.

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια στο Twitter για τον Γιάννη Πάριο

Οι αντιδράσεις στο twitter

Οι αντιδράσεις στο twitter

Το βιογραφικό του Γιάννη Πάριου

Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1946 στην Πάρο. Έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά, με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Τον Ιανουάριο 2021 και ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της πανδημίας COVID-19, ο Γιάννης Πάριος προχώρησε στη δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά του Πειραιά επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του την ίδια περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα. Ακόμη, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το νέο του CD, όπως συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία, θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.