Άγιος Παΐσιος: Το Twitter υποκλήθηκε στον Γέροντα Αρσένιο - Η συγκλονιστική σκηνή της κοίμησης του

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγιος Παΐσιος: Το Twitter υποκλήθηκε στον Γέροντα Αρσένιο - Η συγκλονιστική σκηνή της κοίμησης του

Το βράδυ της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου, άλλο ένα επεισόδιο της σειράς «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» και συγκεκριμένα το τρίτο, προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Mega με τους τηλεθεατές να μην μπορούν να κρύψουν την συγκίνηση τους, ειδικά στο Twitter, ενώ πρόσφατα κιόλας ανακοινώθηκε και το μέλλον της.

H σειρά με τις διθυραμβικές της ερμηνείες και τους καθηλωτικούς στους ρόλους των ηθοποιών, έχει καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά και τα συναισθήματα του κοινού, το οποίο την έχει κατατάξει πολύ ψηλά στα νούμερα τηλεθέασης, ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Αν κλάψατε ή χρειαζόσασταν ένα χαρτομάντηλο κοντά σας στα πρώτα δύο επεισόδια αναρωτιόμαστε τι κάνατε εχθές, μιας παρακολουθήσαμε την κοίμηση του Γέροντα Αρσενίου στο νοσοκομείο της πόλης στις 10 Νοεμβρίου του 1924.

Όπως ήταν αναμενόμενο το γεγονός αυτό συγκλονίζει όλη την κοινότητα, γιατί ο Γέροντας Αρσένιος ήταν ο πνευματικός τους πατέρας, ο γιατρός, ο δάσκαλος τους. Ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά διατήρησε την ελληνική και τη χριστιανική ψυχή στα χωριά της περιοχής των Φαράσων και ουσιαστικά ήταν η κεφαλή της κοινότητας, ο άνθρωπος που τους εμψύχωνε και τους έδινε δύναμη μετά τον ξεριζωμό τους. Τι θα γίνει άραγε μετά;

Οργίασε το Twitter με την ερμηνεία των ηθοποιών στην «κοίμηση» του Γέροντα Αρσένιου

Την σκηνή αυτή δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη οι χρήστες του twitter οι οποίοι συγκλονίστηκαν με την «κοίμηση» του Γέροντα Αρσένιου.

Η κοίμηση του Γέροντα Αρσένιου
Η συγκινητική σκηνή του Γέροντα Αρσένιου
Ο Γέροντας Αρσένιος στο νοσοκομείο

Η απάντηση του Τατσόπουλου στον Γονίδη για τον Άγιο Παϊσιο

Και ενώ η σειρά προχωρά, μαζί της προχωράνε και οι κόντρες που "προκάλεσε" άθελα της. Η κόντρα του Πέτρου Τατσόπουλου με τον Σταμάτη Γονίδη , από ότι φαίνεται όχι μόνο καλά κρατεί αλλά συνεχίζεται κιόλας. Αφορμή αυτής της κόντρας στάθηκαν οι δηλώσεις του συγγραφέα πριν λίγες μέρες, για τη σειρά "Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό"

Ο συγγραφέας και πρώην πολιτικός έκανε ανάρτηση για τη σειρά, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «προχωράει το πρότζεκτ με την αποβλάκωση», και για αυτό το λόγο δέχτηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων, ακόμη και μήνυση, καθώς από πολλούς ανθρώπους και από κύκλους της εκκλησίας θεωρήθηκε πως προσέβαλλε τα θεία.

Καλεσμένος στο Πρωινό λοιπόν τη Δευτέρα 21/2, ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε την απάντησή του στο Σταμάτη Γονίδη η οποία περιείχε μία δόση ειρωνείας, και φαίνεται πως δεν βάζει τελεία στο θέμα.

«Έχω ακούσει τα πάντα αυτές τις μέρες, αλλά μόνο με τον Γονίδη φοβήθηκα, διότι έχω ενημερωθεί από παλαιότερες δηλώσεις του για τις ψυχοκινητικές του ικανότητες, οπότε όταν μπαίνω στην κουζίνα κοιτάω τα πιρούνια μην καρφωθεί κανένα στο μάτι μου. Δεν είναι να παίζεις με τον Γονίδη.

Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν τσακωμένος με την λογική, τώρα είναι τσακωμένος και με τη γραμματική», είπε.