Άγιος Παϊσιος: Το spoiler για το μέλλον της σειράς - "Κόβεται" η συνεχίζεται στο MEGA;

Η αποκάλυψη του Προκόπη Αγαθοκλέους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άγιος Παϊσιος: Το spoiler για το μέλλον της σειράς -

Η νέα σειρά του Mega «Άγιος Παίσιος» είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πολυακουσμένες των ημερών. Ήδη με την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων, η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ μεγάλη, καθώς στο δεύτερο επεισόδιο «έπεσε» το Instagram με τα σχόλια των τηλεθεατών.

Αφού τα δείγματα για αρχή είναι πάρα πολύ καλά, ο πρωταγωνιστής Προκόπης Αγαθοκλέους, που ενσαρκώνει τον Άγιο παρευρέθηκε την Τετάρτη 23/2 στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για το μέλλον της σειράς. Όπως έχει ακουστεί, έτσι και επιβεβαιώθηκε πως ο δεύτερος κύκλος θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο που θα φτάσει η πλοκή της ιστορίας δεν ξέρουμε..

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το καστ των ηθοποιών είναι πολλά υποσχόμενο καθώς πρέπει να μεταφερθεί με σεμνότητα αλλά και αμεσότητα η ζωή του Πάτερ Παϊσίου. Ο ηθοποιός, που τον ενσαρκώνει έχει όλες τις προδιαγραφές για το ρόλο αυτό!

Oι δηλώσεις του Προκόπη Αγαθοκλέους

«Ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος. Δεν ετοιμάζεται ακριβώς, είναι στις σκέψεις. Ο πρώτος κύκλος φτάνει μέχρι που ο Παΐσιος ονομάζεται έτσι στη Μονή Φιλοθέου. Φτάνει μέχρι τα 35 του χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Θρήνος στην κοινότητα - Το συγκινητικό τέλος του πάτερ Αρσένιου

Η ιστορία του Αγίου Παϊσίου, του σύγχρονου Αγίου που άγγιξε όλο τον κόσμο της Ορθοδοξίας, ξεκινάει με τη γέννησή του στα Φάρασα της Καππαδοκίας, στις 25 Ιουλίου του 1924. Λίγες ημέρες αργότερα, βαφτίζεται από τον γέροντα Αρσένιο τον Καππαδόκη, ο οποίος του δίνει το όνομά του. Η γέννηση του Αγίου Παϊσίου συμπίπτει με τον ξεριζωμό των Ελλήνων από την Καππαδοκία. Ο μικρός Αρσένιος γίνεται πρόσφυγας στις πρώτες μέρες της ζωής του. Η οικογένειά του, μαζί με όλους τους κατοίκους των ελληνικών χωριών της Καππαδοκίας, παίρνει τον δρόμο της προσφυγιάς για την Ελλάδα. Μπροστάρης και πνευματικός οδηγός τους στην περιπέτεια αυτή είναι ο γέροντας Αρσένιος.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που προβλήθηκαν από την εκπομπή Mega Καλημέρα: