"Δεν το ζω" - Φωτιά στο Twitter με το σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

Ο Στάθης στον ρόλο του παππού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στο νέο επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς,παρουσιάζεται ο Στάθης αγκαλιά με την εγγονή του, ακολουθώντας την συμφιλίωση του ίδιου με την κόρη του, Βασιλική. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει και μία νέα γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του και τον αναστατώνει.

Στο τρέιλερ της σειράς προβάλλεται ήδη ένα στιγμιότυπο της σκηνής και το Twitter έχει πάρει φωτιά με σχόλια γεμάτα συγκίνηση. Ο Στάθης αλλάζει στάση γενικότερα, καθώς δεν είναι η εγγονή του η μόνη γυναίκα που ανατρέπει τα δεδομένα της ζωής του.

Η Εύα του έχει κλέψει την καρδιά και μαζί ζουν τον απόλυτο έρωτα. Η Αρετή, από την άλλη πλευρά, αποφασίζει να εκδικηθεί...(δείτε εδώ τις αποκαλύψεις)

Τα σχόλια στο Twitter για την αγκαλιά του Στάθη και της εγγονής του

Γη της Ελιάς - Οι αντιδράσεις για τον Στάθη και την εγγονή του

Ο Στάθης και η εγγονή του - Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς -Στάθης

Η εγγονή του Στάθη και Βασιλική

Γη της Ελιάς - Η πρώτη αγκαλιά του Στάθη με την εγγονή του

Γη της Ελιάς - Το κοινό σχολιάζει τον Στάθη ως παππού

Τα "πάνω κάτω" στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/3

Ησυχία δεν βρίσκουν, ούτε αυτή την εβδομάδα, οι ήρωες μας στην Μάνη και τη Γη της Ελιάς, καθώς από ότι φαίνεται οι στιγμές ηρεμίας στις ζωές τους είναι μετρημένες. Όπως είδαμε, οι τελευταίες εξελίξεις είναι καλές, τουλάχιστον για τον Στάθη, ο οποίος αποκατάστησε τη σχέση του με την κόρη του, χωρίς βέβαια να ξεχνά τι έχει συμβεί.

Το ακριβώς αντίθετο όμως ισχύει για την Αρετή και το Στέφανο, οι οποίοι κρατούν την εχθρική τους στάση απέναντι της με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα όπως τον νέο έρωτα της Μυρτάλης.

Επεισόδιο 162 – Η επιστροφή του Νικήτα στη Μάνη δίνει την ευκαιρία στη Μυρτάλη να τον φιλοξενήσει και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του. Σιγά σιγά το ζευγάρι αρχίζει να γνωρίζεται καλύτερα, χωρίς όμως να μοιράζεται ο ένας με τον άλλο σημαντικές πληροφορίες για την οικογένειά του.

Ο Αλέξης αγνοεί πως ο Νικήτας έχει σχέση με τη Μυρτάλη και παρεξηγείται όταν μαθαίνει πως προτιμά να φιλοξενηθεί αλλού από το να μείνει μαζί του. Παράλληλα συνεχίζονται οι εντάσεις με τη Μαργαρίτα, η οποία του επιτίθεται, θεωρώντας πως αμελεί τη φαρμακευτική του αγωγή. Ο Αλέξης, για να καλύψει τα νώτα του, της παίρνει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού του.