MasterChef 6: Κλάμα στο Twitter με τα επικά σχόλια για τον Σωτήρη Κοντιζά

«Σήμερα σε αγάπησα περισσότερο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Κλάμα στο Twitter με τα επικά σχόλια για τον Σωτήρη Κοντιζά

Μπορεί η κίνηση του Μάριου να έφερε τα πάνω κάτω και στις δυο ομάδες του MasterChef 6 ωστόσο όπως παρατηρήσαμε, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε τα κέφια του με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά να χαρίσει απολαυστικές στιγμές τόσο στους παίκτες όσο και στους χρήστες του Twitter όπου δεν δίστασαν να μην σχολιάσουν.

Μάλιστα, η αγαπημένη δοκιμασία των κριτών επέστρεψε! Ο «χρόνος είναι χρήμα» λοιπόν και με τον Σωτήρη Κοντιζά στη θέση του δημοπράτη, οι παίκτες κλήθηκαν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για την ομάδα τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς στο MasterChef 6

Τα επικά σχόλια στο Twitter για τον Σωτήρη Κοντιζά

Η επική ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά στον Δημήτρη - Ξεκαρδίστηκαν οι παίκτες

Την χθεσινή 2/3 ομαδική δοκιμασία σχολίασαν στο αποψινό 3/3 επεισόδιο του Masterchef 6 κριτές και παίκτες. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Δημήτρης Ταϊρίδης έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα για την ομάδα του.

«Θεωρίες, να σπάσουμε σε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε τον αρχηγό. Να πέσουν οι μάσκες. Το είπε ο Βασίλης. Να ερχόταν η Φανή αρχηγός και να πήγαινα εγώ στους Κόκκινους. Οι ίντριγκες πρέπει να εξαλειφθούν στο σπίτι. Έχω κι ένα βιβλίο κι όποιος φεύγει από το παιχνίδι, σβήνεται απλά. Το βιβλίο λέγεται αυτογνωσία και με βοηθά να ξέρω τι έχω να περιμένω μέσα στο διαγωνισμό. Έπρεπε να ενώσω ανθρώπους, που δεν θέλουν αρχηγό τον Δημήτρη. Συγχαίρω το Γρηγόρη, που είναι ο αρχηγός της άλλης ομάδας κι έχει το χάρισμα να τους ενώνει».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε μετά «κι εσύ έχεις καταφέρει να τους ενώσεις αλλά εναντίον σου» και έκανε όλους τους παίκτες να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Η επική ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά στο Masterchef 6