MasterChef 6 - highlights 2/3: Η απίστευτη εμφάνιση του Μαμαλάκη και οι αλλαγές

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6 - highlights 2/3: Η απίστευτη εμφάνιση του Μαμαλάκη και οι αλλαγές

Ανατρεπτικό ήταν το χθεδινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 6, αφού μια απίστευτη έκπληξη περίμενε τους παίκτες. Ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε την εμφάνιση του στο παιχνίδι μαγειρικής και μετά έγιναν πολλά...

Τα 2/3 highlights του MasterChef 6

Η εμφάνιση του Ηλία Μαμαλάκη άφησε άναυδους τους διαγωνιζόμενους

Μπορεί στο προχθεσινό 1/3 επεισόδιο του MasterChef 6Σε ποια ομάδα ανήκει πλέον ο Χριστόφορος Κατσιάνας; να είχαμε άλλη μια αποχώρηση ωστόσο, οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι ήταν έτοιμοι για την ομαδική δοκιμασία καθώς οι συνθήκες της πανδημίας επιτέλους το επέτρεψαν.

Πιο συγκεκριμένα, η ομαδική δοκιμασία είχε θέμα την παράδοση και αποτελούνταν από τέσσερις κατηγορίες: σπανακόπιτα – κρεατόπιτα, πρασοσέλινο – στιφάδο, φακές – φασόλια και πορτοκαλόπιτα – χαλβάς σιμιγδαλένιος.

Μεταξύ άλλων, οι κριτές λίγο αργότερα ανακοίνωσαν το όνομα του Ηλία Μαμαλάκη ως επίτιμου καλεσμένου να δοκιμάσει μαζί τους τις προσπάθειες των παιδιών. Όπως ήταν αναμενόμενοι, οι παίκτες κατενθουσιάστηκαν καθώς δεν δίστασαν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους.

Η επική ατάκα του Κοντιζά στον Κουτσόπουλο - «Μεγάλωσε επιτέλους»

Από την άλλη, τα αστεία αλλά και τα πειράγματα δεν έλειπαν ούτε από την αποψινή πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία. Οι τρεις κριτές άρχισαν να σχολιάζουν τα προϊόντα που επέλεξαν να μαγειρέψουν οι μπλε. Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναφέρει στην αρχή: «Εγώ θα επέλεγα τη σπανακόπιτα, αλλά και τα φασόλια. Τα προτιμώ από τις φακές».

Στην συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε: «Δε με πειράζουν τα φασόλια. Όλο τέτοια αστεία είσαι Λεωνίδα μου. Μεγάλωσε επιτέλους».

Σε ποια ομάδα ανήκει πλέον ο Χριστόφορος Κατσιάνας;

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο MastrerChef 6, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν την πρώτη τους ομαδική δοκιμασία σε εξωτερικό χώρο. Μάλιστα, οι κριτές ενημέρωσαν τις δύο ομάδες σχετικά με την διαδικασία.

Από την άλλη, ο Βασίλης Μπόλλος ο οποίος ήταν ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και κάτοχος της κάρτας ασυλίας, με αφορμή τα πλεονεκτήματα που είχε, μπόρεσε να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα πάει ο Χριστόφορος Κατσιάνας που επέστρεψε στο ριάλιτι. Έτσι λοιπόν, ο ίδιος αποφάσισε να ενταχθεί στους Μπλε ο Χριστόφορος στην ομάδα που ανήκει και ο ίδιος.