MasterChef 6: Ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Μεγάλη συγκίνηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Με συγκίνηση ολοκληρώθηκε το σημερινό (1/3) επεισόδιο του MasterChef 6, καθώς ένας από τους διαγωνιζόμενους αναγκάστηκε να δει την πόρτα της εξόδου μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία.

Ο Βασίλης Μπόλλος αποφάσισε να μην κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και έτσι, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Χριστόφορος Κατσιάνας και η Αναστασία Ντμίτρουκ, κλήθηκαν να μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 6

Οι κριτές, αφού δοκίμασαν τα τρία πιάτα, έβαλαν τις βαθμολογίες τους και έκριναν πως αυτή που πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό είναι η Αναστασία.

«Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός, αλλά τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις είναι πολλές Πήρα άπειρες γνώσεις», είπε η Αναστασία λίγο μετά την αποχώρησή της, ενώ αναφερόμενη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, είπε: «Εσείς σεφ θα μου λείψετε πιο πολύ».

Ρώτησαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πότε θα κάνει παιδιά και εξαφανίστηκε

Μία αναπάντεχη ερώτηση ήρθε να ταράξει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο χθεσινό (28/2) επεισόδιο του MasterChef 6. Συγκεκριμένα στην καθιερωμένη βόλτα που κάνει ανάμεσα στους παίκτες την ώρα που μαγειρεύουν, ερωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για το πότε θα κάνει παιδιά.

Ο σεφ εδώ και αρκετό καιρό είναι σε σχέση με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου και οι δυο τους δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα λόγος για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Όταν λοιπόν ο σεφ πλησίασε τον Χριστόφορο, ο οποίος επέστρεψε στο διαγωνισμό, τον ρώτησε τι έκανε όσο καιρό βρισκόταν εκτός παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων λοιπόν ο Χριστόφορος του είπε ότι βρήκε την ευκαιρία να αγκαλιάσει την ανιψιά του.

«Συγκινήθηκες; Και στα δικά σου!», του είπε αμέσως ο κριτής με τον διαγωνιζόμενο να του απαντάει: «Εσύ;».

«Ήσυχα εσύ! Εγώ ρωτάω. Χριστόφορε, φεύγω ε! Καλή επιτυχία», είπε αμέσως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και απομακρύνθηκε από τον πάγκο του.