Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Κλάμα στο Twitter με την αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Κλάμα στο Twitter με την αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη

Η σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» φαίνεται πως έχει αγαπηθεί αρκετά από τους τηλεθεατές μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει μόνο ευχάριστα θα μπορούσαν να ήταν. Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter ξεκαρδίστηκαν με το χθεσινό 11/3 επεισόδιο μιας και ήταν γεμάτο γέλιο και επικές ατάκες.

Guest star όμως του χθεσινού επεισοδίου ήταν η Ελένη Γερασιμίδου η οποία με την ερμηνεία της και με την αναφορά της στην Ελένη Μενεγάκη έκανε τους χρήστες του twitter να ξεσπάσουν σε γέλια μιας και δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η αναφορά της.

Τα επικά σχόλια στο Twitte για την σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Αποκαλύψεις για τη νέα σειρά που ετοιμάζουν Ρέππας - Παπαθανασίου

Και ενώ εμείς απολαμβάνουμε τις ξεκαρδιστικές εξελίξεις στους Συμπέθερους από τα Τίρανα, το συγγραφικό δίδυμο της επιτυχίας, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, ετοιμάζει νέα σειρά για το Mega και υπόσχεται να καθηλώσει εκ νέου το τηλεοπτικό κοινό αλλά και να του προσφέρει πολύ γέλιο.

Ωστόσο σιγά σιγα, γίνονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τα ονόματα που θα πλαισιώνουν το καστ, το όνομα αλλά και η υποθεση.

Ποια είναι τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο καστ της νέας σειράς του Mega;

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» θα είναι ο τίτλος της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου που θα προβληθεί την νέα σεζόν από το MEGA. Η υπόθεση της σειράς έχει να κάνει με τρεις γυναίκες που έχουν το ίδιο όνομα, αλλά είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.

Και οι τρεις γυναίκες είναι Αθηναίες, αλλά ζουν σε διαφορετικές περιοχές και σε διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Κάποια μένει στην Φιλοθέη, κάποια στο Αιγάλεω και κάποια άλλη είναι πολύ της… κουλτούρας.

Φαίνεται πως τον ρόλο της Μαίρης από το Αιγάλεω θα αναλάβει η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία θα έχει για πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη.

Ρέπας - Παπαθανασίου με νέα σειρά στο Mega