Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ένας νέος έρωτας ανθίζει

Οι αποψινές εξελίξεις της νέας σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ένας νέος έρωτας ανθίζει

Πολύ ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις στο αποψινό 25/2 επεισόδιο Συμπέθεροι από τα Τίρανα, καθώς η μεγάλη δεξίωση του δημάρχου προς τιμήν του ζεύγους Ντόρτσεστερ έχει πολλές παρενέργειες.

Οι αποψινές 25/2 εξελίξεις της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου - Τσάι και συμπάθεια

Επεισόδιο 18

Πρώτα απ' όλα, όλες οι Κουδουναριώτισσες αρχίζουν να ερωτεύονται τον Λόρδο - Μπουκουράν. Η Πωλίνα και ο Βασίλης κατενθουσιασμένοι κάνουν επίσημη επίσκεψη στο σπίτι του Λυκούργου και της Πένης. Η Πωλίνα εκνευρίζεται με την απαιδευσιά του Βασίλη μπροστά στους λόρδους. Στο μεταξύ οι κυρίες του Κουδουναρίου σχεδιάζουν μουσικοχορευτική εσπερίδα προς τιμήν των λόρδων και καταλήγουν στην παράσταση της Γκόλφως.

Ο Λυκούργος, ενώ ακόμα δεν συμπαθεί τους Αλβανούς συμπέθερους πρέπει να περιμένει καρτερικά μιας και τους χρειάζεται για να πάρει τη δουλειά της ανάπλασης της πλατείας του χωριού. Ταυτόχρονα ένας ακόμα έρωτας ανθίζει ξανά εκείνη τη νύχτα. Αναβιώνει η παλιά αγάπη της κυρίας Δημάρχου, της Λίτσας Μπακλάφα με τον Λυκούργο. Έτσι, μια ακόμα παράνομη σχέση ξεκινάει στο Κουδουνάρι.

Ο Μιχάλης Ρέππας ετοιμάζει νέα σειρά στο Mega μετά τους Συμπέθερους

Αποκαλύψεις την Κυριακή 6/2 έκανε ο Μιχάλης Ρέππας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»! Μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί επέλεξαν την Κατερίνα Ζαρίφη για τη σειρά τους «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», αν θα συνεχίσει και δεύτερη σεζόν, ενώ αποκάλυψε πως παραμένουν του χρόνου στο Mega με σειρά που ετοιμάζουν εδώ και καιρό.

Στη νέα σειρά, η οποία θα είναι κωμωδία, ο ταλαντούχος σεναριογράφος ανακοίνωσε πως θα είναι και η Κατερίνα Ζαρίφη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Κατερίνα το ξέρει πάρα πολύ καλά ότι θα είναι στη σειρά αλλά κάνει την πάπια!»

«Την Κατερίνα Ζαρίφη, την είχαμε εντοπίσει από την εκπομπή της Μενεγάκη και καταλάβαμε ότι το ΄χει. Είναι μεγάλο κωμικό ταλέντο και πρέπει να επιμείνει στο θέατρο»