«Υποκλινόμαστε» - Το twitter οργίασε με την Άντζελα Δημητρίου στην πρεμιέρα του Chart Show

Τι είπε η Λαίδη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Υποκλινόμαστε» - Το twitter οργίασε με την Άντζελα Δημητρίου στην πρεμιέρα του Chart Show

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου 12/3 η Δέσποινα Βανδή με το ChartShow your countdown κάτι που περίμενε η ίδια με πολύ άγχος, όπως και το κοινό. Το μουσικό πρόγραμμα ακολούθησε τα χνάρια αυτού, που είχε παρουσιάσει αρχικά η Ναταλία Γερμανού

Έτσι λοιπόν, στο πλατό υπήρχαν νέα παιδιά που τραγουδούσαν σχετικά με τη δεκαετία των 90's κομμάτια, όπως μια πρώην παίκτρια από το house of fame ερμήνευσε το αγαπημένο «Μ’ αγαπάει, δεν μ’ αγαπάει» της Άντζελας Δημητρίου, την οποία θαύμαζε απίστευτα μέσα στο παιχνίδι.

Μετά την ερμηνεία έγινε μια απρόσμενη τηλεφωνική κλήση με την Λαίδη, η οποία ξεκίνησε λέγοντας το θρυλικό «Δε φωνάζουμε». Πρόκειται για μια ατάκα που έχει χαρίσει απίστευτο γέλιο με το twitter να αποθεώνει το πρώτο επεισόδιο του show και φυσικά τη θεά Άντζελα!

Η αποθέωση του Twitter για το Chart Show Your Countdown

Από αυτή την στιγμή ξεκίνησε η επική ατάκα

Ο Πάνος Μεταξόπουλος είχε ετοιμάσει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη σήμερα στους σπουδαστές της Ακαδημίας του House of Fame και έτσι, η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε ξαφνικά στο δωμάτιο που κάνουν τις πρόβες τους για να τους βοηθήσει.

Πρώτα συνάντησε τη Βένια η οποία θα ερμηνεύσει ένα δικό της κομμάτι στο live της Παρασκευής και έτσι της έδωσε μερικές συμβουλές για το πώς πρέπει να το πει.

Στη συνέχεια, της ζήτησε να μαντέψει πόσο χρονών είναι και τελικά της αποκάλυψε πως είναι 66 ετών. Η Βένια δεν μπόρεσε με τίποτα να κρύψει τον ενθουσιασμό της που πήρε συμβουλές από μία τόσο σπουδαία τραγουδίστρια. Σήμερα επίσης, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει στο House of Fame.

Στη συνέχεια πήγε στην αίθουσα χορού, βοήθησε τους διαγωνιζόμενους που θα έλεγαν ελληνικό κομμάτι και τραγούδησε και τη μεγάλη επιτυχία της, «Φωτιά στα Σαββατόβραδα».