Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος στο πλευρό της Μαρίνας - Τον "παραδέχτηκε" το Twitter

«Είναι ψυχούλα ο Ισίδωρος μου»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος στο πλευρό της Μαρίνας - Τον

Σε σοκ βρίσκονται όλοι στη Γη της Ελιάς, μετά από την επίθεση που δέχτηκε η άτυχη Μαρίνα και με το γεγονός του ότι σκότωσε τον έναν από τους δυο άνδρες και οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Η υπόθεσή της να φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη και ο Μάνος βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση καθώς δεν ξέρει τι να κάνει για να τη γλυτώσει.

Ο Ισίδωρος, που από την αρχή της σχέσης του Μάνου με την Μαρίνα, είχε δηλώσει πως είναι αντίθετος στο να προχωρήσουν μαζί, και σχεδόν την κατηγόρησε, πριν πληροφορηθεί για το τι ακριβώς συνέβη και την οδήγησε σε αυτήν την πράξη, φαίνεται πως έβαλε μυαλό και άλλαξε ριζικά στάση!

Ο Ισίδωρος στο πλευρό της Μαρίνας και το Twitter πήρε φωτιά!

Ο Ισίδωρος, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ότι οι δυο άνδρες θέλησαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά, σε μια συνομιλία που είχε με τον Ιάκωβο, την στήριξε απόλυτα, λέγοντας ότι καλά έκανε που αμύνθηκε και που σκότωσε τον έναν από τους δυο, μιας και τους χαρακτήρισε "καθάρματα".

Oι χρήστες του Twitter "υποκλίθηκαν" στην στάση του, μιας και δεν περίμεναν με τίποτα τέτοια "αλλαγή πλεύσης" από τον Ισίδωρο, μιας και ο ίδιος έχει δείξει πολλές φορές το πόσο σκληρός χαρακτήρας είναι.

Το Twitter πήρε φωτιά
Στο πλευρό της Μαρίνας ο Ισίδωρος

Ο Ισίδωρος στο Twitter

"Αν την βίαζαν θα τους σκότωνα"

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς. Η κατάσταση για Μάνο και Μαρίνα είναι τραγική, από την ημέρα που η κοπέλα παραλίγο να βιαστεί στο δρόμο από άγνωστους άνδρες. Τον έναν από άμυνα τον πυροβόλησε και τον σκότωσε με αποτέλεσμα να κρατείται. Ωστόσο, ακόμη μια δολοφονία θα γίνει σε λίγες ημέρες.

Επεισόδιο 166α

Ο Μάνος είναι διαλυμένος από την παραμονή της Μαρίνας στο κρατητήριο και ο Ισίδωρος με την Ιουλία ανησυχούν για εκείνον. Η Μυρτάλη, με τη βοήθεια της Βασιλικής και της Ευτυχίας, παλεύουν να κρατήσουν το ανθοπωλείο «ζωντανό».

Η Άννα γνωρίζει την Εύα και ενθουσιάζεται που είναι συγγενής με μια τόσο δυναμική γυναίκα. Την ίδια ώρα, η Εύα ψάχνει για μόνιμο κατάλυμα στη Μάνη, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με την ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει. Αγνοεί ωστόσο πως η Αρετή καιροφυλαχτεί και αναζητά παντού τη γυναίκα που είδε μαζί με τον Στάθη.