Φως στο Τούνελ: "Γκρεμίστηκε" το Twitter με την ανακοίνωση της έκτακτης εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη

«Κάτι μου λέει ότι όποιος δει την Παρασκευή τις εξελίξεις για την Πάτρα θα...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ:

Μπορεί να είναι αργία την Παρασκευή 25/3, όμως το Mega, έβγαλε ανακοίνωση ότι η εκπομπή Φως Στο Τούνελ, θα προβληθεί σε μια έκτακτη εκπομπή, η οποία πρόκειται να ασχοληθεί με την ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα και να φέρει νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας.

Η Αγγελική Νικολούλη έχει επενδύσει συναισθηματικά στην συγκεκριμένη υπόθεση και είναι πεπεισμένη να ανακαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από τις δολοφονίες των τριών παιδιών, αφού ασχολείται αποκλειστικά με την υπόθεση τον τελευταίο και πλέον μήνα.

Οι χρήστες του Twitter που λατρέυουν την εκρηκτική παρουσία της Αγγελικής Νικολούλη και βλέπουν φανατικά την εκπομπή της, γνωρίζοντας πως τόσα χρόνια έχει κάνει σημαντικό έργο και έχει βοηθήσει στην επίλυση εκατοντάδων εγκλημάτων, οργίασαν μόλις είδαν ότι πρόκειται να δούμε μια έκτακτη εκπομπή αυτήν την Παρασκευή.

Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν την έκτακτη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Η ατάκα της μηέρας στο τρέιλερ της εκπομπής

Το νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης 23/3 η παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη. Το νέο ραντεβού που έδωσε με τους τηλεθεατές είναι την Παρασκευή 25/3, όπου θα αποκαλυφθούν νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Το τρέιλερ μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να σε κάνει να ανατριχιάσεις, όμως είναι κάτι που όλοι είδαμε, αλλά οι περισσότεροι το παραλείψαμε. Το τρέιλερ είναι ντυμένο με μια μόνο ατάκα: «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά».

Αυτή την ατάκα είχε πει η μητέρα των κοριτσιών σε μια από τις συνεντεύξεις της με την ίδια την Αγγελική Νικολούλη.

Στην εκπομπή της περασμένης Παρασκευής η δημοσιογράφος έκανε μία αποκάλυψη που προκάλεσε ανατριχίλα. Μετά την προβολή ενός βίντεο είπε: «Ήταν δύσκολο, είχαν εκτιμηθεί λάθος κάποια πράγματα. Φαίνεται ότι έχουν πέσει πάνω όλοι και είναι θέμα τιμής. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάποιο από τα τρία παιδιά είναι σαν να μιλάει μέσα από τον τάφο του. Που σημαίνει ότι υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα που σαφώς αξιολογείται».

Φυσικά, οι φανατικοί θαυμαστές της εκπομπής ανυπομονούν να δουν τα νέα στοιχεία ενώ ζητούν να λήξει την υπόθεση η δημοσιογράφος. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρθηκαν και στην ενδυματολογική επιλογή του κόκκινου και για αυτή την εβδομάδα.