Σασμός: Σούσουρο στο Twitter με τη στάση του Νικηφόρου - Τι συνέβη;

«Νικηφόρε έλεος ρε, την έχεις πεθάνει!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Σούσουρο στο Twitter με τη στάση του Νικηφόρου - Τι συνέβη;

Και ενώ ο Μαθιός εξομολογήθηκε και παραδέχτηκε τα πάντα στο Νικηφόρο σχετικά με τη σχέση του με τη Βασιλική, στο Σασμό, φαίνεται πως ο Νικηφόρος έχει πεισμώσει για τα καλά, και το Twitter "τα πήρε" με την συμπεριφορά του. Κάποιοι βέβαια τον υποστήριξαν, αλλά κάποιοι άλλοι έγιναν πυρ και μανία με τη στάση που κρατάει απέναντι τους.

Το Twitter διχάζεται με την συμπεριφορά του Νικηφόρου

Ο Νικηφόρος από την στιγμή που έμαθε πως η μητέρα του είναι με τον Μαθιό έχει απασχολήσει τους χρήστες, με τα σχόλια να είναι πολλά και επικά.

Το Twitter αποθέωσε τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου - «Ρεσιτάλ ερμηνείας...»

Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός είναι απλά καταιγιστικές μιας και ο Μαθιός αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στον Νικηφόρο για τη σχέση που διατηρεί εδώ και καιρό με τη Βασιλική καθώς και για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για εκείνη από νέος. Ο Μαθιός βασανιζόταν από καιρό και σκεφτόταν να κάνει αυτό το βήμα να μιλήσει στο παιδί, αφενός διότι κυριολεκτικά τον αγαπάει και τον νοιάζεται σαν παιδί του και αφετέρου για να είναι καλά η Βασιλική.

Ομολογουμένως δεν περιμέναμε να γίνει τόσο σύντομα αυτή η κουβέντα, ως τηλεθεατές αλλά δεν σας κρύβουμε πως την περιμέναμε αγωνιωδώς μέχρι να την δούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και να θαυμάζουμε τις ερμηνείες.

Η Βασιλική από τη μεριά της, έπιασε τον γιό της να μιλήσουν για τον Μαθιό και για τον Στεφανή. Η σκηνή αυτή έκανε τους χρήστες του Twitter να «λυγίσουν» καθώς και να δώσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την εξαιρετική ερμηνεία της (δείτε εδώ το spoiler για το μέλλον της στη σειρά).