Τραγωδία Πάτρα: To twitter ''οργίασε'' με το μπλε σακάκι τις Νικολούλη - «Η Αγγέλω σκάει μύτη σαν...»

Τα ξεκαρδιστικά tweets

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: To twitter ''οργίασε'' με το μπλε σακάκι τις Νικολούλη - «Η Αγγέλω σκάει μύτη σαν...»

Το βράδυ της Παρασκευής 26/3 βγήκε στον αέρα η έκτακτη εκπομπή Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη σχετικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης στην Πάτρα. Η πολύ έμπειρη δημοσιογράφος έχει πάρει, όπως φαίνεται πατριωτικά τo ζήτημα και προσπαθεί με κάθε μέσο να φτάσει στην τελική αιτία θανάτου των 3 κοριτσιών.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε την Νικολούλη να κάνει μια διαφορετική από την αναμενόμενη, ενδυματολογική επιλογή, καθώς φόρεσε ένα μπλε σακάκι και το twitter ''oργίασε'' με αυτό. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένας μύθος για το κόκκινο σακάκι αναφορικά με την εύρεση του δολοφόνου. Σε κάθε περίπτωση το κοινό δε χάνει την εμπιστοσύνη του στην Αγγελική, απλά θέλησε να σχολιάσει την διαφορετική αυτή εμφάνιση.

Oι αντιδράσεις του twitter για το μπλε σακάκι της Αγγελικής Νικολούλη

Η μητέρα από την Πάτρα είναι έτοιμη να μιλήσει

Την ίδια στιγμή που οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της 9χρονης, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε για τη μητέρα των τριών παιδιών, με αφορμή όσα του είπε πριν από λίγες ημέρες απαντώντας στο κύμα αποκαλύψεων για την υπόθεση.

Όπως είπε στο MEGA o κ. Τριανταφυλλόπουλος: «Από τη συζήτηση με τη μητέρα των τριών παιδιών κατάλαβα και μου είπε ότι είναι έτοιμη να μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου στις αρμόδιες Αρχές, σε κάποιον επίσημο φορέα».

Σύμφωνα με τον ίδιο η μητέρα επιμένει ότι ο θάνατος των τριών παιδιών ήταν παθολογικός. «Αυτό το οποίο μου μετέφερε η μητέρα είναι ότι έχει καταλήξει και δεν βρίσκει πραγματικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι υπάρχει κάποιος εξωγενής παράγοντας για τον θάνατο του ενός ή των τριών παιδιών» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Το πρωί της Τετάρτης δημοσιεύθηκαν οι τελευταίες χρονικά δηλώσεις της μητέρας, σχετικά με την υπόθεση θανάτου των παιδιών της σε διάστημα τριών χρόνων στην Πάτρα, που ερευνάται από τις Αρχές.

Η μητέρα σε δήλωσή της στην εφημερίδα Πελοπόννησος είπε χαρακτηριστικά: «Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;».

Σε σχέση με όσα λέγονται και την καθημερινή και πολλαπλή ενασχόληση των δημοσιογράφων, ιατρών, αστυνομικών, μαρτύρων και ιατροδικαστών, η μητ'ερα είπε: «Θα έλεγα… σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει και άλλο κακό. Θα μου κάνετε και άλλο, κι