Φως στο τούνελ: 6 φορές που η Αγγελική Νικολούλη έχει επιλέξει να φορέσει κόκκινο δείχνοντας τον δολοφόνο

Περισσότερες από 900 εκπομπές σε 27 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φως στο τούνελ: 6 φορές που η Αγγελική Νικολούλη έχει επιλέξει να φορέσει κόκκινο δείχνοντας τον δολοφόνο

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν κάθε φορά οι τηλεθεατές τη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» καθώς οι εξελίξεις αλλά και οι ανατροπές σε διάφορες υποθέσεις είναι άκρως καταιγιστικές κάθε φορά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έχουν παρατηρήσει οι περισσότεροι τηλεθεατές η Αγγελική Νικολούλη έχει αφήσει το δικό της "στίγμα" σχετικά με το αν γνωρίζει τον δολοφόνο της υπόθεσης που ερευνά σε κάθε επεισόδιο.

Το «Φως στο Τούνελ» μετράει περισσότερα από 900 επεισόδια. Και η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε πολλές φορές το κόκκινο χρώμα, είτε στο σακάκι της, στο πουκάμισο ή ακόμα και στο φουλάρι της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος, ερευνήτρια αλλά και συγγραφέας έχει επιλέξει αρκετές φορές να φορέσει το κόκκινο χρώμα αφήνοντας να εννοηθεί πως γνωρίζει τον δολοφόνο.

Οι υποθέσεις που έκαναν την Αγγελική Νικολούλη να φορέσει κόκκινο χρώμα στην εκπομπή

Θεόδωρος Ταμπακίδης

Κική Κούσογλου

Κωστής Πολύζος

Γιάννη Κυριατζίδης

Γιώργος Νικολαΐδης και Σούλα Καλαθάκη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

"Γκρεμίστηκε" το Twitter με την ανακοίνωση της έκτακτης εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη

Μπορεί να είναι αργία την Παρασκευή 25/3, όμως το Mega, έβγαλε ανακοίνωση ότι η εκπομπή Φως Στο Τούνελ, θα προβληθεί σε μια έκτακτη εκπομπή, η οποία πρόκειται να ασχοληθεί με την ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα και να φέρει νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας.

Η Αγγελική Νικολούλη έχει επενδύσει συναισθηματικά στην συγκεκριμένη υπόθεση και είναι πεπεισμένη να ανακαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από τις δολοφονίες των τριών παιδιών, αφού ασχολείται αποκλειστικά με την υπόθεση τον τελευταίο και πλέον μήνα.

Οι χρήστες του Twitter που λατρέυουν την εκρηκτική παρουσία της Αγγελικής Νικολούλη και βλέπουν φανατικά την εκπομπή της, γνωρίζοντας πως τόσα χρόνια έχει κάνει σημαντικό έργο και έχει βοηθήσει στην επίλυση εκατοντάδων εγκλημάτων, οργίασαν μόλις είδαν ότι πρόκειται να δούμε μια έκτακτη εκπομπή αυτήν την Παρασκευή.

Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν την έκτακτη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη