Πάτρα: «Οργή» στο Twitter για τη μητέρα - «Πόσο σκοτάδι μπορεί να έχεις μέσα σου...»

Αποθέωση για την Αγγελική Νικολούλη, τον Θανάση Κατερινόπουλο και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Οργή» στο Twitter για τη μητέρα - «Πόσο σκοτάδι μπορεί να έχεις μέσα σου...»

Το κουβάρι στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει αρχίσει να ξετυλίγεται σιγά σιγά. Πριν από λίγη ώρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

Ο κόσμος εδώ και μέρες ζητάει την επίλυση του ζητήματος, ενώ η αλήθεια είναι πως πολλοί είναι αυτοί που έχουν ισχυριστεί πως η μητέρα βρίσκεται πίσω από τους θανάτους των τριών παιδιών.

Την ίδια στιγμή, οι χρήστες του Twitter έχουν αποθεώσει την Αγγελική Νικολούλη, τον Θανάση Κατερινόπουλο και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο για την προσφορά τους στην υπόθεση καθώς και για τα όσα έχουν πει ανά καιρούς σε δηλώσεις τους για το θέμα.

Τα σχόλια του Twitter για την υπόθεση της Πάτρας

Η αντίδραση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου για την σύλληψή της

Παρούσα την ώρα της προσαγωγής της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν η αδερφή της, η οποία μιλώντας σε δημοσιογράφου του ALPHA εξήγησε πως είναι ύποπτη και γι΄αυτό το λόγο τη συνέλαβε η αστυνομία από το σπίτι της στην Πάτρα.

Αυτή τη στιγμή, έξω από το σπίτι στο οποίο βρισκόταν η μητέρα των παιδιών, έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου (δείτε εδώ εικόνες).

«Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη. Έχω αναγκαστεί να κλειδαμπαρώσω, έχει μαζευτεί κόσμος» δήλωσε σε δημοσιογράφο του Alpha η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την ίδια ώρα, γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αστυνομικοί επέβαιναν με όχημα που είχε τζάμια φιμέ και χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού. Λίγο αργότερα, η μητέρα των τριών κοριτσιών βγήκε από το σπίτι κρατώντας φακέλους στα χέρια και ακολούθησε τους αστυνομικούς (δείτε εδώ αναλυτικά πώς έγινε η επιχείρηση).