Γη της Ελιάς: «Χώσε Μαργκώ, χώσε κουκλάρα μου» - Το twitter πήρε φωτιά με την κατάθεση της

Άνοιξε ευτυχώς το στόμα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Χώσε Μαργκώ, χώσε κουκλάρα μου» - Το twitter πήρε φωτιά με την κατάθεση της

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 1/4 στη Γη της Ελιάς είδαμε μια πολύ σημαντική στιγμή με τη δίκη για τον Φίλιππου να ξεκινάει. Έπρεπε κάποια στιγμή να καταθέσει τόσο ο ίδιος αλλά και εμπλεκόμενα πρόσωπα και ειδικά εκείνοι που τον γνωρίζουν πιο καλά από τον καθένα.

Μέσα στα απρόσμενα που συνέβησαν με την Μυρτάλη να παίρνει δημόσια θέση υπέρ του και την Αρετή να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της, υπήρξε μία ακόμα σημαντική τροπή. Η Μαργκώ όχι μόνο παρευρέθη στη δίκη αλλά μίλησε πολύ θετικά για τον Φίλιππό αποκαλύπτοντας την απόπειρα αυτοκτονίας.

Το twitter λοιπόν τρελάθηκε με την κίνηση αυτή καθώς τώρα πια η υπόθεση αλλάζει και παίρνει άλλη τροπή η κατηγορία στο πρόσωπο του. Τα σχόλια πήραν φωτιά αποθεώνοντας την Μαργαρίτα για την κίνηση της αυτή.

Η αποθέωση του twitter για την εμφάνιση της Μαργκώ στο δικαστήριο

Γη της Ελιάς - twitter

Γη της Ελιάς - twitter

Γη της Ελιάς - twitter

Ο Στάθης μένει στο δρόμο - Η Εύα και η Αρετή ακούγονται σε όλη την Μάνη

Οι εξελίξεις τρέχουν για την Γη της Ελιάς και στο επεισόδιο της Κυριακής 3/4 το κοινό πρόκειται να δει μια επεισοδιακή συνάντηση και κόντρα μεταξύ Εύας και Αρετής. Παράλληλα, η δίκη του Φίλλιπου προκαλεί ανατροπές και εντάσεις ειδικά με την απόφαση της καλής του να παρευρεθεί στην αίθουσα και να τον στηρίξει ανοιχτά.

Το χάσμα πια ανάμεσα σε Αρετή και Στάθη είναι αγεφύρωτο στην Γη της Ελιάς. Η Αρετή ζητά διαζύγιο και πετάει τον άνδρα της στην κυριολεξία στο δρόμο. Βάζει στόχο να του πάρει όλα όσα του ανήκουν παίρνοντας έτσι όλη η περιουσία στα χέρια της.

Τον αφήνει χωρίς δουλειά, λεφτά και σπίτι και σύμμαχο σε αυτό της τον αγώνα έχει το μονάκριβό της γιο, Στέφανο. Ο Στάθης μένει στο δρόμο και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση. Η Εύα μαθαίνοντας τα όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, επισκέπτεται την Αρετή στο μαγαζί της και οι δυο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση. Οι φωνές τους θα ακουστούν σε όλη την Μάνη και οι κουβέντες που θα ανταλλάξουν θα είναι βαριές.

Εύα και Αρετή σκοπεύουν να χαρίσουν στο κοινό μια πολύ δυνατή σκηνή στην σειρά, που θα προκαλέσει νέο σάλο.