Chart Show: Οργίασε το Twitter με τα push ups της Βανδή - Χαμός on air

«Δεσποινάρα δε μασάς!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Chart Show: Οργίασε το Twitter με τα push ups της Βανδή - Χαμός on air

Πανικό προκάλεσε εχθές βράδυ Σαββάτου 3/4 η παρουσιάστρια του Chart Show Δέσποινα Βανδή, και έβαλε φωτιά στους χρήστες του Twitter. Το αποψινό Chart Show μας ταξίδεψε στη δεκαετία των 80’s και δημιούργησε πληθώρα συναισθημάτων μιας και συγκινηθήκαμε, χορέψαμε αλλά κάναμε και push ups!

Χαμός με τα push ups της Βανδή on air

Η Δέσποινα Βανδή σήκωσε από το κοινό τον Μπάμπη, ο οποίος είναι στρατιωτικός και τον έβαλε να κάνει push ups. Όση ώρα Μπίγαλης και Πωλίνα τραγουδούσαν όμως μερικά push ups αποφάσισε να κάνει και η Δέσποινα Βανδή με το κοινό να παραληρεί μαζί της.

«Μπράβο Σοφία!» - Δάκρυσε η Δέσποινα Βανδή με την ερμηνεία της η Βόσσου

Το βράδυ του Σαββάτου 2/4, η εκπομπή Chart Show με παρουσιάστρια την λαμπερή Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε το κοινό του με τραγούδια που σημάδεψαν τους ακροατές και έγιναν ανάρπαστα τη δεκαετία του 80.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια τότε Σοφία Βόσσου ερμήνευσε το "Για το καλό μου" του Γιάννη Μηλιώκα και η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που το έκανε, πραγματικά έκανε τους πάντες να συγκινηθούν καθώς ήταν περισσότερο θεατρική η ερμηνεία της, σαν να ζούσε το τραγούδι και τους στίχους του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όση ώρα τραγουδούσε η Σοφία έδειχνε να συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στην ερμηνεία και αποθέωνε την άλλοτε σύντροφό του και πολύ αγαπημένο άνθρωπό του πάντα, ενώ όταν τελείωσε σηκώθηκε και την καταχειροκρότησε.

Όταν όμως ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, η Δέσποινα Βανδή έτρεξε να την αγκαλιάσει δείχνοντας φανερά συγκινημένη αφού πραγματικά ήταν πολύ δυνατός ο τρόπος που απέδωσε τους στίχους στη σκηνή.