Chartshow: Η αποκάλυψη ''βόμβα'' της Γερμανού για το τραγούδι ''Σεντόνια'' - «Με δάκρυα στα μάτια είπα...»

«Ήμουν σε ένα σαλόνι με άδειες κούτες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Chartshow: Η αποκάλυψη ''βόμβα'' της Γερμανού για το τραγούδι ''Σεντόνια'' - «Με δάκρυα στα μάτια είπα...»

Η Ναταλία Γερμανού έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση το βράδυ του Σαββάτου 26/3 στο Chartshow στην τρίτη εκπομπή στον αέρα, με πολύ λαμπερούς καλεσμένους. Η παρουσιάστρια αφού αρχικά αποθέωσε την Δέσποινα Βανδή για τον νέο της αυτό ρόλο στη συνέχεια αποκάλυψε μια ιστορία.

Ο λόγος για το τραγούδι που έγραψε η ίδια με τίτλο «Σεντόνια» και έκανε αξεπέραστη επιτυχία στα 90's καθώς ακούγεται στα μαγαζιά μέχρι και σήμερα. Η Ναταλία λοιπόν, όχι μόνο έγραψε τους στοίχους αλλά όπως δήλωσε η ίδια πρόκειται για ένα άκρως αυτοβιογραφικό τραγούδι, αφού εκείνη την περίοδο προσπαθούσε να ξεπεράσει έναν χωρισμό.

Η παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού στο Chartshow

«Είσαι μια καταπληκτική παρουσιάστρια της νέας εποχής του Chart Show. Τα πας τέλεια, τα έχω πει και στη δική μου εκπομπή και τα λέω τώρα και στον αέρα της εκπομπής αυτής. Τα πας μια χαρά. Έχεις ευγένεια, έχει αμεσότητα, έχεις γλυκύτητα οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Τα έχεις όλα», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού στη Δέσποινα Βανδή και συνέχισε για την ιστορία του τραγουδιού:

«Την είπες τέλεια την ιστορία, είχα χωρίσει, είχα πάει σε ένα καινούριο σπίτι… Αυτό το τραγούδι, αυτό είναι από τα 5 πιο αυτοβιογραφικά μου. Ήμουν σε ένα σαλόνι με άδειες κούτες, έβλεπα μια καινούργια θέα. Το πήγα στον Καρβέλα και με δάκρυα στα μάτια του είπα “θέλω να μου γράψεις μία ροκ μπαλάντα σαν το Is this Love των Whitesnake". Και μου λέει “είσαι σε τέτοια φάση πόνου;”.

Και του λέω ναι, γιατί πονούσα και άκουγα μόνο τέτοια τότε. Μου λέει “έλα αύριο, θα το έχω έτοιμο”. Πήγα την άλλη μέρα και ξεκινάει να μου παίζει στο πιάνο το κουπλέ, οπότε δεν το έπιασα, γιατί μου το έπαιζε δραματικά στο πιάνο. Ψήθηκα ότι είναι μπαλάντα. Φωνάζει την Άννα να πει το ρεφρέν και μπαίνουν τα τσιφτετέλια του θανάτου και του λέω “όχι Νίκο δεν είναι αυτό” και μου λέει “πάψε δεν ξέρεις εσύ” και είχε δίκιο».

Η Γερμανού δίνει τη δική της απάντηση στην κόντρα Καλλίρη - Chart Show

Tις τελευταίες δύο εβδομάδες είδαμε την επιστροφή του Chart Show στο μεγάλο κανάλι με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή. Σε γενικές γραμμές τα σχόλια που απέσπασε η ίδια αλλά και το project ήταν θετικά, εκτός από αυτό του Καλλίρη.

Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε πως αδικήθηκε καθώς δεν προβλήθηκε κανένα τραγούδι του και έκανε μια πολύ οργισμένη ανάρτηση. Στην τοποθέτηση αυτή έδωσε την δική της εξήγηση η Βανδή, λύνοντας κάθε απορία του συναδέλφου της.

Με τη σειρά της για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε και η Ναταλία Γερμανού μέσα από το Breakfast at Star, η οποία είχε πρωτοπαρουσιάσει το show και η οποία έχει μια πολύ στενή σχέση με τον Θάνο, ως πρώην του.

«Το απολαμβάνω όπως και όταν το παρουσίαζα. Η Δέσποινα είναι πάρα πολύ καλή. Το δικαιολογώ το παράπονο του Θάνου Καλλίρη, γιατί πιστεύω ότι ο Καλλίρης, ο Μπίγαλης, ο Δάντης, ο Λιβιεράτος και άλλοι, ήταν άτομα που στιγμάτισαν τα 90s. Όμως η εξήγηση που έδωσαν οι άνθρωποι της παραγωγής ίσως εξηγεί κάποια πράγματα».