ALPHA: Σημαντική ανακοίνωση για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή, Chart show

Οι αυριανοί 26/3 καλεσμένοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ALPHA: Σημαντική ανακοίνωση για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή, Chart show

Αύριο 26/3 Σάββατο στις 21:00, η Δέσποινα Βανδή και το Chart Show ανεβάζουν τη διάθεση …στον έβδομο ουρανό και μας καλούν να λικνιστούμε στο ρυθμό του τσιφτετελιού -δείτε εδώ βίντεο από τα παρασκήνια-.

Τι θα δούμε αύριο 26/3 στο Chart show με την Δέσποινα Βανδή

Το αφιέρωμα στα 30 κορυφαία τσιφτετέλια των τελευταίων 40 ετών, με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, έχει συζήτηση και άφθονο παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, έχει όμως κυρίως λάμψη, διασκέδαση, και χορό μέχρι τελικής πτώσεως!

«Βασανιστείτε» με τον Λευτέρη Πανταζή και τις επιτυχίες του.

Λυγίστε το κορμί με Ζαφείρη Μελά, και Μάκη Χριστοδουλόπουλο.Ο Γιώργος Αλκαίος, η Κέλλυ Κελεκίδου και η Ζωή Παπαδοπούλου θα απογειώσουν την διασκέδαση!

Τι θα δούμε αύριο 26/3 στο Chart show με την Δέσποινα Βανδή

Στη μουσική σκηνή του Chart Show όμως θα δούμε και τους: (με αλφαβητική σειρά): Τραϊάνα Ανανία, Φανή Δρακοπούλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βίλλυ Ράζη, αλλά και τον Νικόλα Ραπτάκη που – μεταξύ άλλων – θα ερμηνεύσει και ένα τραγούδι σε μία επανεκτέλεση – έκπληξη.

Ακόμη, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται στο πλατό του Chart Show την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τον στιχουργό των επιτυχιών που έχει γράψει περισσότερα από 5,000 τραγούδια Ηλία Φιλίππου, τον μουσικό παραγωγό που μετρά πάνω από 45 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία Μίλτο Καρατζά, και τον μοναδικό σχεδιαστή μόδας και fashion trendsetter Λάκη Γαβαλά.Μία είναι η ουσία: αυτό το Chart Show δεν το χάνεις με τίποτα!

Εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο στο Chart Show - H αποκαλυπτική εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

H Aλεξάνδρα Παναγιώταρου τον τελευταίο καιρό φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της όχι μόνο μέσα από τις μοναδικές δημοσιεύσεις της στα social media αλλά και μέσα από εμφανίσεις σε καινούριες εκπομπές. Αυτή τη φορά την είδαμε βράδυ του Σαββάτου 19/3 στο Chart Show σε μια εμφάνιση, που προκάλεσε πολλούς.

Στο αφιέρωμα λοιπόν για τις μεγάλες αγάπες με αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές βρέθηκε και το μοντέλο για να σχολιάσει και εκείνη με τη σειρά της. Από ότι καταλάβαμε όμως, προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση όχι τα λεγόμενα της αλλά το ρούχο της.

Συχνά η Αλεξάνδρα κάνει πιο τολμηρές επιλογές, όπως και αυτή του mini, ροζ φορέματος που φόρεσε. Αν δεν το φορέσει όμως η Παναγιώταρου με αυτές τις αναλογίες, τότε πια;

 Παναγιώταρου στο Chart Show