Κάγκελο η Ελευθερία Ελευθερίου στο Total Blackout: «Είναι σκατά;..» - Η αντίδραση της Παναγιώταρου

Δεν περιμέναμε αυτή την αντίδραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάγκελο η Ελευθερία Ελευθερίου στο Total Blackout: «Είναι σκατά;..» - Η αντίδραση της Παναγιώταρου

Το βράδυ της Πέμπτης 17/3 παρακολουθήσαμε για ακόμα μια φορά το νέο πρόγραμμα του Alpha, Total Blackout. Εκεί τέσσερα νέα ζευγάρια προσπάθησαν να διεκδικήσουν το έπαθλο μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Στο χθεσινό επεισόδιο τα ζευγάρια αποτελούσαν επώνυμοι της εγχώριας showbiz. Το ζευγάρι που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, (Δείτε εδώ την Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές), οι οποίες έδωσαν ρέστα στις δοκιμασίες του πρώτου γύρου κι οι ατάκες τους έδιναν κι έπαιρναν.

Ελευθερία Ελευθερίου κι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο απόλυτο σκοτάδι

Όταν όμως ήρθε η σειρά τον εντέρων η Ελευθερία έδωσε ρέστα με τις ατάκες της. «Τζελ; Κουνιέται; Μυρίζει κι άσχημα κιόλας. Να σου δώσω να μυρίσεις λίγο; Ρε βρωμάει. Ρε παιδιά σκ…ά είναι.»

Από την άλλη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ψύχραιμα αναρωτήθηκε αν «είναι τελικά σκ…ά είναι; Μακάρι να είναι σκ…ά, έχω πολύ καλή σχέση», υπονοώντας κάτι που μόνο εκείνη ήξερε...

Τελικά η τραγουδίστρια αναγνώρισε ότι αυτό που έπιανε ήταν απλός έντερα ζώου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «ζαλίστηκε» με το κορμί του πολίστα

Άκρως επικό ήταν για άλλη μια φορά το επεισόδιο στο «Total Blackout» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Όπως παρακολουθήσαμε λοιπόν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν δίστασε να το ζήσει μιας και ήρθε αρκετές φορές αντιμέτωπη με τις εκπλήξεις που την περίμεναν.

Πιο συγκεκριμένα, οι celebrities παίκτες οι θα έπρεπε να μαντέψουν το σωματικό βάρος τεσσάρων ανθρώπων στο απόλυτο σκοτάδι. Ο νεαρός πολίστας δεν πέρασε σίγουρα απαρατήρητος και ιδιαίτερα από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το σφιχτό του κορμί στο σκοτάδι. -Δείτε επίσης εδώ τα επικά σχόλια στο Twitter