«Στις εξετάσεις μου φαίνεται...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για το πρόβλημα της υγείας της

Η εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στις εξετάσεις μου φαίνεται...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για το πρόβλημα της υγείας της

Για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει με την Κατερίνα Στικούδη μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Εκτός όμως από τα επαγγελματικά της βήματα η νικήτρια του J2US δεν δίστασε να μιλήσει για τα… προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. (Δείτε εδώ την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές)

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Είμαι πολύ γλυκατζού, τρώω συνέχεια γλυκά. Στις εξετάσεις μου φαίνεται, οι εξετάσεις μου είναι ένα μαύρο χάλι. Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και είμαι μόλις 29 χρονών», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Οι αλήθεια είναι ότι είμαστε σε συζητήσεις. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ με εμένα, την Κατερίνα Στικούδη και άλλον έναν άντρα. Με χαροποιεί όλο αυτό γιατί συμπαθώ πάρα πολύ το Κατερινάκι, νομίζω ταιριάζουμε και σαν γυναίκες, έχουμε πολλές κοινές αντιλήψεις και νομίζω ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό αν πετύχει. Θα είναι μια εκπομπή γενικού περιεχομένου και θα προβάλλεται Σαββατοκύριακο».

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή»

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, η νικήτρια J2US δήλωσε πως δεν ήταν διόλου απίθανο να κατακτήσει μαζί με την Κατερίνα Λιόλου την πρωτιά στο παιχνίδι.

Από την άλλη, η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το ενδεχόμενο να τη δούμε να δοκιμάζει τις ικανότητές της στο τραγούδι, ενώ από την άλλη θέλησε να τοποθετηθεί και για την φημολογούμενή της σχέση με τον Στάθη Σχίζα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια «Θέλω το καλό του και θεωρώ ότι του αξίζει η νίκη στο Survivor. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει λόγος».