Δέσποινα Βανδή: Η σπόντα για το ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη - «Δεν διακυβεύεται η καριέρα κανενός...»

Τι δήλωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα του «Πρωινού»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Η σπόντα για το ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη - «Δεν διακυβεύεται η καριέρα κανενός...»

Στα backstage των γυρισμάτων του δεύτερου επεισοδίου Chart Show, που θα είναι καλεσμένοι ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την «σύζυγό» του, συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού» την οικοδέσποινα του σόου, Δέσποινα Βανδή. Ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης ρώτησε την τραγουδίστρια για την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη, ενώ απάντησε και στους τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν επειδή δεν είδαν τα τραγούδια τους στην 30άδα της μουσικής εκπομπής του Alpha.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή

«Ήταν σκληρή η ανάρτησή του; Αλήθεια; Τα αρνητικά σχόλια τα έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν γίνεται να πρωταγωνιστείς σε ο,τιδήποτε, είτε στο θέατρο, είτε στο τραγούδι και να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά, δε μπορείς να αρέσεις σε όλους. Είναι φοβερά ανυπόφορο αν κινείσαι με αυτόν τον γνώμονα», υποστήριξε η Δέσποινα Βανδή για την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη.

Όσον αφορά στους τραγουδιστής που παρεξηγήθηκαν, η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε: «Ακούμε πολύ όμορφα τραγούδια, δεν υπάρχουν διαγωνισμοί εδώ. Δεν υπάρχουν βραβεία. Τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Και για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα που το έχει ξανακάνει για να φτάνουμε όσο γίνεται πλησιέστερα στην αλήθεια. Και στη διαφάνεια. Πάνω απ΄ όλα για τα τραγούδια θέλουμε να μιλήσουμε, δε διακυβεύεται η καριέρα κανενός. Ούτε αφαιρείται, ούτε προστίθεται». Και με αυτό τον τρόπο έδωσε και μία έμμεση απάντηση στα σχόλια του Θάνου Καλλίρη.

Οι οργισμένες αναρτήσεις του Θάνου Καλλίρη

Το Chart Show έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 12/3 και φυσικά πολλοί καλλιτέχνες και μη έσπευσαν να δουν το μουσικό πρόγραμμα. Μεταξύ των τηλεθεατών, ο Θάνος Καλλίρης δεν είδε απλά την εκπομπή αλλά ξέσπασε κατά αυτής.

Πιο αναλυτικά, με ένα post στο Instagram ο τραγουδιστής έδειξε φανερά την απογοήτευση του απέναντι στην παραγωγή, η οποία έκανε επιλεκτική παρουσίαση επιτυχιών των 90's. Φυσικά ο ντόρος αυτός έγινε, γιατί θεώρησε πως αδικήθηκαν δικά του τραγούδια αλλά και συναδέλφων του.

«Βλέπω #chartshow με διάφορα 90s τραγούδια. Από ΟΛΑ τα ρεπερτόρια. Οκ. Καλά (& Κακά Κορίτσια;;;) κι αγαπημένα και κάποια όντως τεράστιες επιτυχίες. Αναρωτιέμαι, όμως αν τα «αγάπη καλοκαιρινή», «το νου σου κύριε οδηγέ», «γιορτάζω», κάποιο καλοκαίρι», «όχι το μωρό μου», «Μικρή μου μέλισσα», «Σκόνη και θρύψαλα», «Δακτυλικά αποτυπώματα» έγιναν διαχρονικές επιτυχιάρες στη Κίνα. Η σε κάποιο άλλο σύμπαν. Η μόνο στο μυαλό μου. Ντροπή.

Στο προηγούμενο πάντως σόου (που δεν ήταν κατά το δοκούν κάποιας εταιρίας ή κάποιων συγκεκριμένων συμφερόντων) ήταν διαφορετικά. Θα μπορούσαν έστω να ξεχωρίσουν τα ρεπερτόρια σε Λαϊκό, έντεχνο, ποπ κλπ. Λύπη και θυμός. Ε όχι ρε γα@@το δεν το δέχομαι».

«Από τα νεύρα μου ξέχασα να γράψω το «μπαμ και κάτω» και το «Δικός σου για πάντα» και δεν ξέρω πόσα ξεχνάω επειδή θόλωσα».

Θάνος Καλλίρης - Θυμός

Θάνος Καλλίρης - Ξεσπά στο Instagram