Chart Show: Οι επόμενοι καλεσμένοι - Επιστρέφουν στο πλατό ο Κοκλώνης και η «σύζυγός» του

Τι θα δούμε το Σάββατο 19/3 στον Alpha

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Chart Show: Οι επόμενοι καλεσμένοι - Επιστρέφουν στο πλατό ο Κοκλώνης και η «σύζυγός» του

Την δεύτερη εκπομπή Chart Show θα δούμε στις οθόνες μας το Σάββατο 19 Μαρτίου, από την συχνότητα του Alpha. Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ξανά την παρουσιάστρια - τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή να φέρνει μουσική, αγαπημένους καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις στο πλατό της πετυχημένης εκπομπής.

Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή ο Κοκλώνης και η Σταυροπούλου

Τα γυρίσματα για το νέο επεισόδιο γίνονται ήδη και κρύβουν εκπλήξεις, μια εκ αυτών η παρουσία του Νίκου Κοκλώνη στο πλατό.

Ο παραγωγός της εκπομπής και παρουσιαστής εμφανίζεται ξανά μπροστά από τις κάμερες καθώς όλο αυτό το διάστημα μετά το τέλος του J2US προετοιμάζεται πίσω από αυτές.

Τον Νίκο Κοκλώνη θα συνοδεύσει στην εκπομπή η αγαπημένη του «σύζυγος», Βίκυ Σταυροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, η δεύτερη εκπομπή είναι αφιερωμένη στα τραγούδια χωρισμού και συγκεκριμένα έχουν δεχτεί πρόταση η Άντζελα Δημητρίου, ο Βασίλης Καρράς και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη εκπομπή, όπως είδαμε, ήταν αφιερωμένη στη δεκαετία του 90’ και υποδεχτήκαμε μεταξύ άλλων την Καίτη Γαρμπή, τον Στέλιο Διονυσίου, τα Κακά Κορίτσια, τη Βάνα Μπάρμπα, τον Γιώργο Θεοφάνους και την Εύη Δρούτσα. Τα φώτα βέβαια έκλεψε η συζήτηση του Βασίλη Καρρά και της Δέσποινας Βανδή.

Η τεράστια αμηχανία της Δέσποινας Βανδή

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή με το ChartShow your countdown κάτι που περίμενε η ίδια με πολύ άγχος, όπως και το κοινό. Στον καναπέ της λοιπόν, η λαμπερή παρουσιάστρια φιλοξένησε πολλά πρόσωπα που σχετίζονται με την ελληνική μουσική βιομηχανία.

Μεταξύ εκείνων βρέθηκε και η στιχουργός Εύη Δρούτσα, που έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες. Η Άννα με τη σειρά της έκανε ένα σχόλιο για την Βανδή, που την έκανε να θυμηθεί σκηνές από τα πρώτα της βήματα και να ντραπεί.

«Για σένα θέλω να πω. Είχα πάει ένα τριήμερο με τον Λάμπη και έρχεσαι εσύ κοριτσάκι, κράταγες και ένα κασετόφωνο και έφερνες να ακούμε τραγούδια», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

«Χριστέ μου, όλα θα τα πει; Δεν ξέρω τι λέει παιδιά, δεν ξέρω», αντέδρασε η Δέσποινα Βανδή.

Και ανέφερε η στιχουργός: «Όταν ήρθες μόνιμα στην Αθήνα, είχες μεγάλο πρόβλημα οικονομικό», ενώ η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε: «Είχα νοικιάσει ένα πολύ μικρό σπιτάκι, είχα μέσα έναν καναπέ και έναν σκύλο. Αυτά ήταν τα υπάρχοντά μου, αλλά περνούσα τέλεια παιδιά. Δεν είναι το χρήμα αυτό που σε κάνει να περνάς καλά».