«Νιώθει σταρούμπα στην τοποθεσία ανακρίτρια» - Το twitter κατέκραξε την εμφάνιση του Μάνου στο δικαστήριο

Με ποια πρόσωπα τον συγκρίναν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Νιώθει σταρούμπα στην τοποθεσία ανακρίτρια» - Το twitter κατέκραξε την εμφάνιση του Μάνου στο δικαστήριο

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε την Τετάρτη 6/4 στην ανακρίτρια και καθώς έπρεπε και εκείνος με τη σειρά να καταθέσει για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η αλήθεια είναι πως τα πλάνα από την είσοδο του στο κτίριο 9 προκάλεσαν αντιδράσεις, κυρίως λόγω του ενδυματολογικού.

Το twitter όπως ήταν επόμενο οργίασε, καθώς δε μπόρεσε με τίποτα να δεχθεί πως δόθηκε προσοχή μετά τις συνεχείς εξελίξεις στον τρόπο εμφάνισης. Οι χρήστες τον έκραξαν κανονικά με τα σχόλια οργής και θυμού να ποικίλουν.

Το twitter έκραξε τον Μάνο Δασκαλάκη για τον τρόπο που επέλεξε να εμφανιστεί στην ανακρίτρια

 Μάνος Δασκαλάκης 3

 Μάνος Δασκαλάκης 2
 Μάνος Δασκαλάκης 1

«Είστε δολοφόνοι» - Αποδοκίμασαν τον Μάνο Δασκαλάκη όταν έφτασε στην ανακρίτρια

Στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο Μάνος Δασκαλάκης, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Ωστόσο ο κόσμος που τον περίμενε απ' έξω δεν ήταν και τόσο υποστηρικτικός, όπως ίσως να περίμενε.

Αντιθέτως όσοι είχαν συγκεντρωθεί τον αποδοκίμασαν και του φώναζαν: «Δολοφόνοι, ντροπή σου, κάνατε παιδιά για να τα σκοτώσετε».

Ο πατέρας των τριών παιδιών προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα, προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης.

Με άλλα λόγια ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του. Ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας την πλήρη διαφοροποίησή του από τη μέχρι εκείνη την στιγμή ενιαία αντίδραση με κοινό μέτωπο έναντι δημοσιευμάτων των δύο γονιών.

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, που χάθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.