«Ένα άγριο βελούδο, πολύτιμο ύφασμα η φωνή της» - Το twitter αποθέωσε τη Δήμητρα Γαλάνη

Είναι μια θρυλική ερμηνεύτρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ένα άγριο βελούδο, πολύτιμο ύφασμα η φωνή της» - Το twitter αποθέωσε τη Δήμητρα Γαλάνη

Το Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 7/4 είχε προγραμματίσει να έχει στο πλατό άλλη μια θρυλική τραγουδίστρια μιας και τελευταία μας έχει συνηθίσει σε πολύ μεγάλα ονόματα. Η Δήμητρα Γαλάνη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας για τη ζωή της αλλά και τις απίστευτες εμπειρίες της στο τραγούδι, που χρόνια υπηρετεί.

Σε ένα σημείο μάλιστα ο παρουσιαστής την ρώτησε τι είναι για εκείνη η μουσική και οι χρήστες του twitter αποθέωσαν τα λόγια λατρείας, που εξέφρασε. Είναι αναμφίβολα μια από τις πολύ αγαπημένες τραγουδίστριες και αυτό διαφαίνεται στα χρόνια αλλά πραγματικά τα σχόλια ήταν για άλλη μια φορά ένα και ένα.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Γαλάνη για τη μουσική

«Χωρίς τη μουσική δεν υπάρχω, είναι οξυγόνο. Χωρίς την χρησιμοποίηση της μουσικής μπορώ να υπάρξω. Δηλαδή χωρίς την έκθεση που προκύπτει από τη μουσική αλλά χωρίς την μουσική είναι αδύνατον. Πάντα ήμουν έτσι από την αρχή. Το θέμα μου δεν ήταν το πώς θα είναι πάνω σε μια σκηνή. Το θέμα μου ήταν πώς θα «κολυμπάω» μέσα στη μουσική κι αυτό ήταν το ζητούμενο μου.

Με έναν τρόπο ένιωθα πως ήμουν προορισμένη για τη μουσική. Όταν ο μπαμπάς μου είδε μια μικρή κλίση σε μένα μου το καλλιέργησε πάρα πολύ και η μητέρα μου επίσης. Εγώ κατά καιρούς άλλαζα επαγγέλματα. Άλλοτε ήθελε να γίνω γιατρός μετά αρχιτεκτόνισσα… Όποτε όμως σκεφτόμουν τον εαυτό μου με τη μουσική, με σκεφτόμουν μέσα σε μια μεγάλη ορχήστρα οπού έγραφα μουσική», είπε η Δήμητρα Γαλάνη.

Η αποθέωση της τραγουδίστριας από το twitter

«Ενα όνομα, μια ιστορία η Κυρία Γαλάνη!!!!», «Δήμητρα Γαλάνη, σ' ευχαριστώ για όλα τα τραγούδια που μας έχεις χαρίσει με τη συγκλονιστική φωνή σου, αλλά κυρίως, για το "Μη μου μιλάς για αγάπη..."», «Δήμητρα Γαλάνη, η φωνάρα της φωνάρας Ω φωνάρα... Ειδικά στα live, η αισθαντικότητα της φωνής της αγγίζει ουρανό...», «Η μεγαλύτερη φωνή! Η πιο δυνατή!»,

«Δύο φωνές έχουν την ικανότητα να γιατρεύουν την ψυχή μου. Της Τσανακλιδου η φωνή σα γάργαρο, καθαρό τρεχούμενο νερό σχεδόν σαν αγιασμός περνάει και την ξεπλένει και της Γαλάνη σαν ένα φίνο ακριβό βελούδο με μεταξωτή κλωστή που την ντύνει μετά αφού έχει καθαρίσει.», είναι μερικά από τα σχόλια.

Δήμητρα Γαλάνη

Δήμητρα Γαλάνη

Δήμητρα Γαλάνη