«Πιστεύεις με ποιον τραγούδησες;» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Παπαρίζου για την Βίκυ Λέανδρος

Η έκπληξη της βραδιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πιστεύεις με ποιον τραγούδησες;» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Παπαρίζου για την Βίκυ Λέανδρος

Η Βίκυ Λέανδρος βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, το βράδυ της Πέμπτης 31/3 και μίλησε για την πορεία της καρίερας της. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η Έλενα Παπαρίζου, που λίγο καιρό έκανε πλαστική, και η οποία μίλησε για την τραγουδίστρια και την έκανε να εκπλαγεί ευχάριστα.

Η, επίσης τραγουδίστρια, Έλενα, αναφέρθηκε στην συνάντησή τους και την συνεργασία τους, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι της Βίκυς.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για την Βίκυ Λέανδρος

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι κοντά σας. Επειδή είμαι κι εγώ μεταναστών, με το που κατεβαίναμε στην Ελλάδα αγοράζαμε τα LP και παίρναμε μαζί κασέτες. Ακούγαμε πολλά τραγούδια της Βίκυς. Εμένα το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν το Καζανόβα. Είναι ένα απόλυτα θηλυκό κομμάτι.

Ανταμωθήκαμε το 2013 για να πούμε μαζί το Apres Toi. Περάσαμε πολύ ωραία. Θυμάμαι όταν έφτασα στο χώρο είχα άγχος γιατί λέω Παναγία μου πως θα καταφέρω να τραγουδήσω με τη Βίκυ Λέανδρος. Ξαφνικά χάθηκαν τα ρούχα μου με ένα ταξί και δεν είχα τι να φορέσω. Βρέθηκα στη σκηνή και τα ξέχασα όλα. Έλεγα το πιστεύεις με ποιον τραγούδησες; Η Βίκυ είναι σπουδαία καλλιτέχνιδα και ζεστός, δοτικός άνθρωπος με ζεστασιά που σπανίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Έσκασαν τα ευχάριστα για την Έλενα Παπαρίζου! Ανακοινώθηκε με μια φωτογραφία

Μπορεί να μην είναι κάπου τηλεοπτικά αυτόν τον καιρό, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η όμορφη τραγουδίστρια που μάλιστα μοιράστηκε πριν μερικές μέρες ένα τατουάζ που έκανε θαυμαστής με την φωτογραφία της, προχώρησε πριν από μερικές σε μια ανακοίνωση που προκάλεσε τον απόλυτο χαμό.

Η Έλενα Παπαρίζου συγκεκριμένα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως έχουμε reunion των Antique, του παλιού της συγκροτήματος, μιας και θα κυκλοφορήσουν νέο τραγούδι.

«Are you ready⁉️ #TiTi out on Friday 08.04 ???? & αποκλειστικά στους @sferaradio1022, @cosmoradio_951 και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα & Κύπρο από Δευτέρα 04/04 ???? #Antique #NewSingle @minosemi_official», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.