Ασύλληπτο! Θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου πήγε και... - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Και όμως το έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτο! Θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου πήγε και... - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μπορεί να μην είναι κάπου τηλεοπτικά αυτόν τον καιρό, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, όπως τις προάλλες που έδειξε πως πέρασε την Καθαρά Δευτέρα με τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη.

Η όμορφη τραγουδίστρια πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story, το οποίο όπως φαίνεται την συγκλόνισε.

Συγκεκριμένα, έκανε repost ένα τατουάζ που έκανε κάποιος στο χέρι του, το οποίο όπως βλέπουμε είναι το πρόσωπο της, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το τατουάζ με το πρόσωπο της Έλενας Παπαρίζου

Το τατουάζ με το πρόσωπο της Έλενας Παπαρίζου

Η πλαστική που έκανε πριν λίγο καιρό - Τι πείραξε στο πρόσωπό της

Η Έλενα Παπαρίζου αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Διαχρονικά οι εμφανίσεις της καταφέρνουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα, ενώ η ίδια δείχνει πως αγαπάει τον εαυτό της.

Αυτό φάνηκε άλλωστε στην αδικαιολόγητη επίθεση που έγινε για τα κιλά της (δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο απάντησε).

Πριν από λίγο καιρό, η Έλενα Παπαρίζου παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα πως πρόσφατα έκανε μία μικρή πλαστική στο πρόσωπό της.

«Δεν έχω ρωτήσει το σύζυγό μου ακόμα αν θα έρθει» πρόσθεσε. «Τα πάντα θα κάνω στο σπίτι μου. Μου αρέσει να φροντίζω το σπίτι μου. Δεν έχω κανένα θέμα να σκουπίσω, να σφουγγαρίσω, έχω μανία με τις ντουλάπες. Θέλω τα λευκά ρούχα σε λευκές κρεμάστρες».

«Δεν θα αφήσω ποτέ τον σύζυγό μου να μου αδικήσει τραγούδι μου. Νομίζω ότι εμένα αγαπάει πιο πολύ» είπε χαρακτηριστικά. «Μου αρέσει να ωριμάζω, αποδέχομαι τις αλλαγές τις αλλαγές στο σώμα μου, λέω “Έλενα δεν είσαι 20”, όμως θαυμάζω τα 20χρονα. Φέτος έκανα baby botox να δοκιμάσω».