Survivor 5: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τον Σοϊλέδη και την Αβραμάκη - «Αυτός είναι ο αποτυχημένος ποδοσφαιριστής»

Πήραν "φωτιά" τα σχόλια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τον Σοϊλέδη και την Αβραμάκη - «Αυτός είναι ο αποτυχημένος ποδοσφαιριστής»

Οι ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο έχουν αλλάξει κατά πολύ για όλους τους παίκτες του φετινού Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουμε παρακολουθήσει ολοένα και περισσότερες εντάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι αιχμές για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη ολοένα και φουντώνουν καθώς οι συμπαίκτες τους φαίνεται να έχουν αναφέρει πολλά. Ωστόσο, ο ίδιος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με την συμπεριφορά του καθώς ο τσακωμός που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια ήταν άκρως επεισοδιακός καθώς η τιμωρία που τους επέβαλλαν βγήκε στην φόρα.

Έτσι, τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι χρήστες των social media δεν διστάζουν να κάνουν τα δικά τους σχόλια και να τοποθετούνται δημόσια μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς προκειμένου να εκφράσουν την δική τους άποψη.

Τα σχόλια στο Twitter για το Survivor 5

Όλο το παρασκήνιο - Χαμός με Σοϊλέδη και Μαρτίκα μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Συνεχίστηκε για ακόμα μια μέρα ο χαλασμός στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 5, με τον Άρη Σοϊλέδη να βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο επίκεντρο μετά και τον τσακωμό του με τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο Άρης Σοϊλέδης ξαφνικά έχει βγει κακός στα μάτια της μπλε ομάδας, εκτός της Σοφιάννας, της Μαίης και του Ταλάντσεβ και από το πουθενά ήταν υποψήφιος και δέχεται επιθέσεις.

Ήταν λογικό, από την στιγμή που έκανε αυτό το ξέσπασμα προχτές, να το εκμεταλλευτούν οι συμπαίκτες τους και να τον βγάλουν κακό στα μάτια του κόσμου! Και υπάρχει λογική. Ποια είναι αυτή; Πως αποτελεί το μεγάλο φαβορί του φετινού Survivor και είναι ευκαιρία να τον πετάξουν εκτός Survivor. Όμως ο Άρης έχει κοινό κι αυτό φάνηκε και στην χθεσινή ψηφοφορία, όπου βγήκε πανηγυρικά πρώτος.

Μάλιστα μετά το τέλος του χθεσινού συμβουλίου είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο κατηγόρησε για... διαβάστε τι έγινε μόλις έκλεισαν οι κάμερες στο Survivor 5 στο Athensmagazine.gr