Το Twitter "κατακεραύνωσε" χωρίς τέλος την Μαρέβα Μητσοτάκη - Τι συνέβη;

«Fashion Police»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το Twitter

Την Μεγάλη Παρασκευή 22/4 η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκαν στην ακολουθία του Επαφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι Χαλέπας.

Όπως ήταν λογικό τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω τους καθώς δεν άργησαν και τα σχόλια σχετικά με τις στυλιστικές επιλογές που είχαν κάνει για την συγκεκριμένη περίσταση. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απασχολήσει με το σύνολό της.

Από την άλλη, στους χρήστες του Twitter τίποτα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο καθώς ολοένα και περισσότερα αρνητικά σχόλια υπάρχουν σχετικά με την εικόνα της συζύγου του πρωθυπουργού.

Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση της Μαρέβας

Βυθισμένοι στην θλίψη Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Συντετριμμένοι ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το ζευγάρι είχε βυθιστεί στην θλίψη με την είδηση πως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρά μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Η Φώφη με γενναιότητα και αξιοπρέπεια πορεύτηκε σε όλη της σταδιοδρομία. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισε και τις δοκιμασίες της υγείας της. Αποτέλεσε, έτσι, σύμβολο θάρρους και πίστης για πολλές γυναίκες. Θα την θυμόμαστε για πάντα έτσι όπως εκείνη ήθελε: όρθια και γελαστή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε και ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του, όπου έγραψε:

«Με θλίψη και συντριβή πληροφορήθηκα την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Την αποχαιρετώ με σεβασμό. Αλλά και πλημμυρισμένος από τις σκέψεις που προκαλεί ο τόσο άδικος και πρόωρος χαμός της. Γιατί η πολιτική υπάρχει για να είναι, πριν απ’ όλα, ανθρώπινη.

Η Φώφη υπήρξε ένας μαχητής της ζωής, πολεμώντας με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες της υγείας της και τον εχθρό που χτύπησε την οικογένειά της. Και έμεινε όρθια ως το τέλος, υπηρετώντας το καθήκον της. Έγινε, έτσι, σύμβολο θάρρους για όλες τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.

«Κι έναν πόντο πιο ψηλά να πάτε άνθρωποι, ευχαριστώ θα σας πει ο Θεός», έγραψε ο αγαπημένος της ποιητής Οδυσσέας Ελύτης. Και η Φώφη ήταν ένας άνθρωπος που, πράγματι, ανέβηκε πολύ ψηλά.

Στα θερμά συλλυπητήρια όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων προς τα παιδιά, τον σύζυγο και τους δικούς της ανθρώπους, προσθέτω και τα δικά μου».