Survivor 5: «Όσοι δεν ξέρατε τι είναι διπροσωπία...» - Καταπέλτης το Twitter για τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Πρώτο στα trends το SurvivorGr

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Όσοι δεν ξέρατε τι είναι διπροσωπία...» - Καταπέλτης το Twitter για τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 25/4 γίναμε θεατές για ακόμα μια φορά ενός τραυματισμού του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Ωστόσο οι χρήστες του Twitter δεν πείστηκαν και πολύ από τους πόνους του παίκτη των Μπλε και άρχισαν να τον «γλεντάνε» στο Twitter.

Χαμός στο Twitter με τον τραυματισμό του Εμμανουήλ

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο παίκτης έπεσε και χτύπησε τον ώμο του. Αμέσως έσπευσαν οι άνθρωποι της παραγωγής για τις πρώτες βοήθειες όμως λίγο το άτονο κλάμα του, λίγο το γεγονός ότι κρατούσε και τους δυο ώμους ενώ είχε χτύπησε τον έναν, λίγο η προσπάθεια να φτιάξει τα μαλλιά του στιγμή που πλησίασαν οι κάμερες, δεν ήθελε και πολύ το Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν το ατύχημα, ο Εμμανουήλ είχε έναν έντονο καυγά με τον Τάλα, που έκανε το δεύτερο να ξεσπάσει σε κλάματα και να ξανασκέφτεται την παραμονή του στο παιχνίδι.

«Δεν γουστάρω να μιλάς για εμένα. Το κάνει συνεχώς. Περνάω από μπροστά και με κοροϊδεύεις. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις αυτό. Θα μιλώ όσο γουστάρω. Σου έχω μιλήσει ποτέ έτσι; Όταν πληρώσεις αυτό που κάνεις. Γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος», είπε ο Κωνσταντίνος με τον Ταλάντσεβ να απαντά:

«Τι να κάνω μαζί σου ρε φίλε να κλαίω; Αφού σε βλέπω κι είσαι για γέλια ρε φίλε. Κοίτα αυτά που κάνεις. Να πληρώσω εγώ για τι; Αγόρι μου ο μεγαλύτερος κ… εδώ μέσα είσαι εσύ. Και το ξέρουνε όλοι».

Λίγο αργότερα όμως ο Ταλάντσεβ ξέσπασε σε κλάματα αφού βγήκε και πάλι εκτός εαυτού μαζί του και όπως είπε κλαίγοντας, δεν τον θέλει άλλο μέσα στο παιχνίδι.

Σοριάστηκε κάτω και ούρλιαζε - Πολύ άσχημος τραυματισμός για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Τα επεισόδια για το Survivor 5 επέστρεψαν και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 είδαμε τους παίκτες και των δύο ομάδων να αγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο, που ανακοίνωσε ο Ατζούν και αυτό δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στο Μαϊάμι.

Και ενώ λοιπόν και οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να τα δώσουν όλα, ο Εμμανουήλ είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του, όσο προσπαθούσε να συναγωνιστεί τον Σχίζα. Πιο αναλυτικά τον είδαμε να πέφτει κάτω και να φωνάζει βοήθεια και φυσικά όλοι έτρεξαν στο μέρος του να βοηθήσουν. Θα είναι άραγε αυτός ο λόγος να αποχωρήσει πριν την ώρα του από το παιχνίδι;

Ο άσχημος τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5