Master Chef 6: To Twitter "δίκασε" τη Μαργαρίτα ως αρχηγό στην δοκιμασία - Έδωσαν ρεσιτάλ οι χρήστες

«Σταμάτα μαρή να μιλάς που έχουν φύγει τόσοι παίκτες κι έχεις μείνει εσύ με τα τα κανταΐφια»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Master Chef 6: To Twitter

Στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef την Τετάρτη 27/4 από ότι φαίνεται πολλά ήταν εκείνα που κέντρισαν την προσοχή παικτών και κοινού, όπως το επίσημο ντύσιμο με την ιταλική φινέτσα στο look των κριτών, όμως την τιμητική της στο Twitter είχε η Ελισάβετ, καθώς πήρε φωτιά η πλατφόρμα από τα σχόλια των χρηστών για εκείνη.

Το Twitter "δίκασε" την Ελισάβετ

Η έκπληξη της βραδιάς πράγματι, ήταν η επιλογή ως αρχηγού της Ελισάβετ, η οποία έδειξε μία άλλη πλευρά του εαυτού της, όχι τόσο κολακευτική και το Twitter ήταν εκεί και της άσκησε σκληρή κριτική. Η παίκτρια ωστόσο είπε από την αρχή της δοκιμασίας, πως αν χάσουν θα τεθεί αυτόματα ως αρχηγός υποψήφια. Μένει να δούμε αν θα το κάνει πράξη.

Το έριξαν στην...ζωγραφική - Η δημιουργική ιδέα της Ελισάβετ ως αρχηγός

Το ριάλιτι μαγειρικής Master Chef, μετά το διάλειμμα που έκανε για Πάσχα, όπως και οι υπόλοιπες εκπομπές και σειρές την προηγούμενη εβδομάδα, και την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη, επέστρεψε δυναμικά και είδαμε τους Κόκκινους και τους Μπλε να ετοιμάζονται να μπουν και πάλι στην κουζίνα το βράδυ της Τετάρτης 27/4.

Έτσι λοιπόν, οι τρεις κριτές, οι οποίοι όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο έκαναν μία επεισοδιακή όπως θα δείτε και εκθαμβωτική εμφάνιση και ανακοίνωσαν στους 11 παίκτες που έχουν μείνει, ότι θα διαγωνιστούν σε μία νέα απαιτητική ομαδική δοκιμασία με θέμα την ιταλική κουζίνα.

Αυτό όπως ήταν φυσικό δημιούργησε άγχος στους διαγωνιζόμενους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να... στήσουν ευφάνταστα και γευστικά πιάτα. Η Ελισάβετ, η οποία είναι αρχηγός των Μπλε, θέλοντας να πετύχει την νίκη της ομάδας της, έβαλε τους συμπαίκτες της να ζωγραφίσουν τα πιάτα που της πρότειναν, ώστε να δουν πως θα φαίνονται στο τέλος.