Master Chef 6: «Έρχονται και οι τρεις γαμπροί» - Τα επικά σχόλια των παικτών για την εμφάνιση των κριτών στην δοκιμασία

«Βασικά λες και παντρεύονται Κοντιζάς με Ιωαννίδη και παρανυφάκι είναι ο Κουτσόπουλος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Master Chef 6: «Έρχονται και οι τρεις γαμπροί» - Τα επικά σχόλια των παικτών για την εμφάνιση των κριτών στην δοκιμασία

Η ιταλική εβδομάδα στο Master Chef 6 έκλεισε για το αποψινό επεισόδιο της Τετάρτης 27/4, με ομαδική δοκιμασία και τεράστιες ανατροπές στις ομάδες. Οι κριτές, για να τιμήσουν την περίσταση έβαλαν τα καλά τους και τα σχόλια που ακούστηκαν από τους παίκτες ήταν τρομερά και κάποια από αυτά, πρέπει να ομολογήσουμε πολύ πετυχημένα!

Οι "γαμπροί" του Master Chef

«Έρχονται και οι τρεις γαμπροί. Ποιος ξέρει τι μας ετοιμάζουν πάλι!» είπε η Ελισάβετ ενώ το σχόλιο του Νικήτα ήταν όλα τα «λεφτά»: «Οι κριτές είναι λες και πάνε σε δεξίωση σήμερα. Βασικά λες και παντρεύονται Κοντιζάς με Ιωαννίδη. Σαν παρανυφάκι είναι ο Κουτσόπουλος με το μπλε κοστουμάκι. Ωραίοι, ωραίοι» αλλά και το Twitter δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω!

«Είχα σχέσεις και ξαφνικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια κοπέλα»

Από το Masterchef 6 αποχώρησε πριν μερικές μέρες η Φανή Ζιώγα οικειοθελώς, μετά από πρόβλημα που προέκυψε με την οικογένειά της. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή της, η ίδια αποκάλυψε πως είναι bisexual.

Το πρωί της Δευτέρας 18/4 η Φανή Ζιώγα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Όταν γνωρίζω ανθρώπους τους αντιμετωπίζω ως ανθρώπους στο σύνολο. Δεν μου αρέσει να κοιτάω την εμφάνιση ή το φύλο που έχω απέναντί μου, δίνω περισσότερο βάση στην νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης, Αυτό με έκανε στην ουσία να έχω αυτή τη σεξουαλική προτίμηση. Νομίζω ότι η είδηση δεν θα πρέπει να είναι η σεξουαλική μου προτίμηση. Νομίζω ότι η είδηση θα έπρεπε να είναι η δύναμη της αγάπης. Να μπορείς να αποδεχθείς την κόρη σου, την εγγονή σου, την αδερφή σου ή όποιον άνθρωπο έχεις έτσι όπως είναι ακόμη κι αν η νοοτροπία του είναι 50 χρόνια μακριά από τη δική σου.

Είμαι πολύ τυχερή για την οικογένεια που κατάγομαι και χαίρομαι και τους ευχαριστώ πολύ. Γι’ αυτό και μου ήταν δύσκολο να μείνω μέσα στον διαγωνισμό όταν έμαθα για την υγεία του παππού μου. Εμένα μου φαινόταν αυτονόητο γιατί το βασικό είναι να το αποδεχθείς πρώτα εσύ για τον εαυτό σου. Και μετά σου φαίνεται φυσιολογικό.

Ο πρώτος άνθρωπος που ένιωσα οικεία να το πω ήταν η αδερφή μου. Είχα σχέσεις και μεγάλες κιόλας. Απλά μια μέρα ξαφνικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια κοπέλα. Αυτό το μπαμ μου ήρθε στα 17 και έλεγα δεν παίζει. Το come out και στον ίδιο μου τον εαυτό το έκανα στα 19. Δηλαδή αποδέχτηκα ότι ναι, αφού σου αρέσει, σε ελκύει… εκεί κατάφερα και εγώ να αρχίσω να το αποδέχομαι και να το δουλεύω».