«Είμαι bisexual και το συνειδητοποίησα στα 17 μου» - Η αποκάλυψη παίκτριας του Masterchef 6

Η εξομολόγηση που έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι bisexual και το συνειδητοποίησα στα 17 μου» - Η αποκάλυψη παίκτριας του Masterchef 6

Από το MasterChef 6 αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 16/4 η Φανή Ζιώγα, η οποία ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει οικειοθελώς από το διαγωνισμό μαγειρικής. Συγκεκριμένα, παρόλο που ήταν η νικήτρια στη δοκιμασία αποχώρησης έναντι του Νίκου Μπέρκα, αποφάσισε να φύγει γιατί υπάρχει ένα θέμα υγείας στην οικογένειά της.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Φανή πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Η εξομολόγηση της Φανής Ζιώγα από το Masterchef 6

«Είναι πολύ δικός μου άνθρωπος κι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε. Μου έχει μάθει πολλά πράγματα κι είναι μια κατηγορία από μόνος του. Μακάρι να είναι όλοι σαν τον παππού μου. Με έχει μεγαλώσει με τη γιαγιά μου και ξέρουν τα μάτια μου καλύτερα κι από εμένα. Είμαι bisexual και μέχρι τα 17 μου που το συνειδητοποίησα, είχα σχέσεις κανονικά με άντρες. Ο παππούς μου μού είπε ότι θέλω να είσαι καλά είτε αυτό είναι με άντρα είτε με γυναίκα. Θέλω να σε βλέπω να χαμογελάς».

Η πραγματική ηλικία της Φανής, η αγάπη με την μαγειρική και οι ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις

Το φετινό μαγειρικό ριάλιτι του Star έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι παίκτες οι οποίοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές του MasterChef 6 όσο και τους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, η Φανή Ζιώγα βρίσκεται ανάμεσά τους καθώς με το ιδιαίτερο ταλέντο της στην μαγειρική έχει βάλει στόχο να φτάσει αρκετά ψηλά προκειμένου να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο.

Ωστόσο, ποιες είναι η σπουδές της και η πραγματική της ηλικία; Η Φανή Ζιώγα είναι 22 ετών και έχει καταγωγή από την Βέροια. Η ίδια έχει τελειώσει σχολή μαγειρικής ενώ έχει σπουδάσει επίσης Οινολογία και Αμπελουργία.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δούλευε σε ένα ιταλικό εστιατόριο στη Γλυφάδα ενώ κάτι που δεν γνώριζε κανείς είναι το γεγονός πως έχει συμμετάσχει σε ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις.