Master Chef 6: Το έριξαν στην...ζωγραφική - Η δημιουργική ιδέα της Ελισάβετ ως αρχηγός

H νέα απαιτητική ομαδική δοκιμασία με θέμα την ιταλική κουζίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Master Chef 6: Το έριξαν στην...ζωγραφική - Η δημιουργική ιδέα της Ελισάβετ ως αρχηγός

Το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, μετά το διάλειμμα που έκανε για Πάσχα και την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη, επέστρεψε δυναμικά και είδαμε τους Κόκκινους και τους Μπλε να ετοιμάζονται να μπουν και πάλι στην κουζίνα το βράδυ της Τετάρτης 27/4.

Η απαιτητική δοκιμασία και η ιδέα της Ελισάβετ

Έτσι λοιπόν, οι τρεις κριτές έκαναν την επεισοδιακή όπως θα δείτε εμφάνιση τους και ανακοίνωσαν στους 11 παίκτες που έχουν μείνει, ότι θα διαγωνιστούν σε μία νέα απαιτητική ομαδική δοκιμασία με θέμα την ιταλική κουζίνα.

Αυτό όπως ήταν φυσικό δημιούργησε άγχος στους διαγωνιζόμενους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να... στήσουν ευφάνταστα και γευστικά πιάτα. Η Ελισάβετ, η οποία είναι αρχηγός των Μπλε, θέλοντας να πετύχει την νίκη της ομάδας της, έβαλε τους συμπαίκτες της να ζωγραφίσουν τα πιάτα που της πρότειναν, ώστε να δουν πως θα φαίνονται στο τέλος.

O Βασίλης Μπόλλος αποκαλύπτει ποιος θεωρεί ότι θα κερδίσει το παιχνίδι

Ο Βασίλης, ήταν ο δυνατός παίκτης του Mastechef που δυστυχώς δεν τα κατάφερε και το ταξίδι του τελείωσε στον διαγωνισμό μετά την συγκινητική αποχώρηση του, το βράδυ της Τρίτης 19/4 από το μαγειρικό ριάλιτι. Βρέθηκε λοιπόν καλεσμένος στην πρωινήεκπομπή Breakfast at Star το πρωί της Τετάρτης 20/4 και μίλησε για την συμμετοχή του και την εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε και ποιον παίκτη θεωρεί αρκετά δυνατό, ώστε να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει τη νίκη. (εδώ μπορείτε να δείτε όλα όσα συνέβησαν αναλυτικά στο χθεσινό επεισόδιο)

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με τον Πάνο, όπου του είχε ζητήσει να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ θεωρεί ότι ο Νικήτας είναι πιθανός νικητής.