«Κράτησε τα μισά της κιλά, Μπράβο!» - Το Twitter αποθέωσε την Βρισηίδα στον αγώνα ασυλίας

«Σκυλί, να τα λέμε και αυτά!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κράτησε τα μισά της κιλά, Μπράβο!» - Το Twitter αποθέωσε την Βρισηίδα στον αγώνα ασυλίας

Η Βρισηίδα, στον αγώνα επάθλου της Κυριακής, 1/5 έδειξε πόσο δυνατή και πόσο πυγμή έχει μέσα της, και παρά την απογοήτευση της και τα κλάματα στο τέλος της αναμέτρησής, το κοινό την αποθέωσε και το Instagram πήρε φωτιά με θετικά προς το πρόσωπό της σχόλια.

Μόνο εσύ παίζεις τίμια κ με όλη σου τη ψυχή κ ας χάνεις...

Έχει αποδείξει πως είναι καλή παίκτρια, και παρά τα κιλά της, που έχει μείνει σχεδόν μισή μιας και έχει χάσει αρκετά, παίζει με δυνατές αντιπάλους από την Κόκκινη ομάδα σχεδόν πάντα και μονίμως αγωνίζεται με πάθος και δίνει όλη της την ψυχή για να τα καταφέρει και αυτό είναι κάτι που της αναγνώρισαν οι χρήστες του Twitter.

«Τα κάνεις πάνω σου όταν παίζεις μαζί της!» - 'Αγριο ξέσπασμα Βρισηίδας κατά Σοφιάνας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως φαίνεται στα τελευταία επεισόδια είναι καταβεβλημένη και ψυχολογικά αλλά και σωματικά κάτι που έγινε πιο έντονο μετά το έπαθλο των Κόκκινων στο Μαϊάμι την ώρα που εκείνοι υπέφεραν από τη βροχή στην καλύβα τους νηστικοί. Στο επεισόδιο την Τρίτη 26/4 στο Survivor, ξέσπασε κατά της Σοφιάνας για τα σχόλια που έκανε λέγοντας πως η Κόκκινη άξιζαν το έπαθλο την ώρα που η ψυχολογία της ομάδας της, ήταν στα τάρταρα.

Η παίκτρια δεν άντεξε και μετά τα σχόλια που άκουσε από την συμπαίκτρια της λύγισε και φανερά εκνευρισμένη σχολίασε έντονα πως δεν είναι πια ομάδα όταν υπάρχει τέτοιο κλίμα μεταξύ τους και άτομα να λένε πως οι αντίπαλοι αξίζουν περισσότερο, όταν ειδικά η Σοφιάνα φοβάται όποτε την επιλέγει η Ναυσικά για αντίπαλο και πως πλέον με τέτοια ψυχολογία δεν μπορεί καν να αγωνιστεί.