Survivor 5: Χόρευαν ο ένας πάνω στον άλλον - Τα μαγικά πλάνα από το ταξίδι των παικτών στο Μαϊάμι

«Τα κάναμε όλα ''Τσότσο''»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Χόρευαν ο ένας πάνω στον άλλον - Τα μαγικά πλάνα από το ταξίδι των παικτών στο Μαϊάμι

To πρώτο μεγάλο έπαθλο για το Survivor 5 είναι γεγονός και η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που στο σημερινό 25/4 επεισόδιο τα κατάφερε και θα βρέθηκε στο Μαϊάμι, παρέα με δύο παίκτες από τη μπλε ομάδα. Η χαρά όλων ήταν ασυγκράτητη αφού μετά από τόσους μήνες ταξίδεψαν εκτός του Άγιου Δομίνικου.

Τα πρώτα πλάνα μάλιστα με τους παίκτες να χορεύουν σε ένα βανάκι αποδεικνύουν πόσο ανάγκη το είχαν όλο αυτό. Μετά τους ξέφρενους και έντονους χορούς, οδηγήθηκαν σε ένα ξενοδοχείο και κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πως επιτέλους θα είχαν τουαλέτα και κρεβάτι. Τις επόμενες ημέρες συνεχίστηκε η διάθεση αυτή με βόλτες στο σκάφος του Ατζούν

Tα πρώτα πλάνα από το ταξίδι των παικτών στο Survivor 5

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι παίκτες με τη μεγάλη ανακοίνωση του Ατζούν

Έναν πραγματικά εντυπωσιακό αγώνα είδαμε στο σημερινό 25/4 επεισόδιο του Survivor 5 με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα με σκοπό να κερδίσουν το πρώτο μεγάλο έπαθλο ταξιδιού. Η ομάδα που τα κατάφερε τελικά με 10-9 ήταν η κόκκινη και έτσι θα βρεθεί σε ένα φοβερό μέρος, μετά από πολύ καιρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι δεν είχαν ιδέα για το τι θα κερδίσουν μέχρι τη στιγμή, που είδαν μπροστά τους τον Ατζούν, ο οποίος ανακοίνωσε πως η νικήτρια ομάδα θα πάει στο Μαϊάμι. Οι παίκτες μόλις άκουσαν το νέο αυτό, ξετρελάθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν δίχως αύριο.

«Θέλετε ένα μεγάλο έπαθλο. Ήρθα ως εδώ, οπότε δεν θα νιώθω καλά αν δεν σας δώσω ένα καλό έπαθλο. Θα είμαι ο παρουσιαστής για σήμερα κι αύριο, οπότε το αποψινό έπαθλο θα είναι κανονικό και το αυριανό καλύτερο. Δώστε μου δύο βήματα κι απόψε είναι το πρώτο. Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, αμέσως μετά το παιχνίδι, φεύγει στο Μαϊάμι» είπε ο Acun Ilicali στο Survivor