MasterChef 6: «Μαχίμι είσαι...» - Αποθέωση στο Twitter για την Καλλιόπη

Το κοινό την θέλει οπωσδήποτε στον τελικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Μαχίμι είσαι...» - Αποθέωση στο Twitter για την Καλλιόπη

Η Καλλιόπη ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού (16/5) τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 6, με την απόδοσή της να ξετρελαίνει τόσο τους κριτές όσο και το κοινό, το οποίο απαιτεί την παρουσία της στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Η νεαρή μαγείρισσα, παρόλο που κρατάει χαμηλό προφίλ μέσα στο σπίτι, έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό και έτσι περιμένουν πώς και πώς να τη δουν να διεκδικεί τη νίκη, ακολουθώντας το παράδειγμα της περσινής νικήτριας, της Μαργαρίτας, η οποία έμενε επίσης μακριά από τις εντάσεις και μιλούσε μόνο μέσα από τα πιάτα της.

Ξετρελαμένο το Twitter με την απόδοση της Καλλιόπης στo MasterChef

Η τελική πεντάδα του διαγωνισμού

Σε τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef 6 και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική πεντάδα.

Η παρουσία του «Μπόμπαινα» από την άλλη, έχει καταφέρει να κρατήσει όλο το παιχνίδι σε ένταση μιας και ο μάγειρας δεν χάνει την ευκαιρία να δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Αυτή τη στιγμή, στο παιχνίδι έχουν μείνει οι 9 καλύτεροι, οι οποίοι είναι οι εξής: Καλλιόπη, Παναγιώτης, Νικήτας, Νίκος Π., Ελπίδα, Γιάννος, Χριστόφορος, Δημήτρης (Μπόμπάινας) και Νίκος Μ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως μπορείτε να φανταστείτε έχουν πάρει "φωτιά" προκειμένου να αναδείξουν τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει τα 50.000€.

Στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Γιάννος, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που κέρδισε το Silver Award των 10.000€, με απόδοση 3,00.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι ένας πολύ δυνατός μάγειρας με πολλές νίκες σε τεστ δημιουργικότητας, με απόδοση 3,50.

Στη συνέχεια βρίσκεται ο Νικήτας, με απόδοση 4,50 ενώ ακολουθούν η Ελπίδα και ο Νίκος Π.