Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

MasterChef 6: «Όταν τρώνε οι φίλοι σου...» - Το Twitter ξεσπάθωσε για το πιάτο αντιγραφής του Γάλλου chef

Όλα τα σχόλια

MasterChef 6: «Όταν τρώνε οι φίλοι σου...» - Το Twitter ξεσπάθωσε για το πιάτο αντιγραφής του Γάλλου chef
Από Youweekly Team

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 17/5 οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα ξεχωριστό επεισόδιο, καθώς οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση, προσπαθούν να μαγειρέψουν όσο καλύτερα μπορούν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Το Twitter καταδικάζει το πιάτο του Γάλλου chef

Ωστόσο οι chef αποφάσισαν να μην τους το χαρίσουν τόσο εύκολα και η δοκιμασία είναι μια από τις πιο απαιτητικές του παιχνιδιού.

Οι παίκτες θα μαγειρέψουν στη δοκιμασία αντιγραφής σε ένα πιάτο που ενθουσίασε μόνο την Καλλιόπη. Ο Γάλλος σεφ Jean Charles Metayer ετοίμασε ψάρι με παστουρμά ως πιάτο αντιγραφής. Και το Twitter δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Η τελική πεντάδα του διαγωνισμού

Σε τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef 6 και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική πεντάδα.

Η παρουσία του «Μπόμπαινα» από την άλλη, έχει καταφέρει να κρατήσει όλο το παιχνίδι σε ένταση μιας και ο μάγειρας δεν χάνει την ευκαιρία να δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Αυτή τη στιγμή, στο παιχνίδι έχουν μείνει οι 9 καλύτεροι, οι οποίοι είναι οι εξής: Καλλιόπη, Παναγιώτης, Νικήτας, Νίκος Π., Ελπίδα, Γιάννος, Χριστόφορος, Δημήτρης (Μπόμπάινας) και Νίκος Μ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως μπορείτε να φανταστείτε έχουν πάρει "φωτιά" προκειμένου να αναδείξουν τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει τα 50.000€.

Στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Γιάννος, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που κέρδισε το Silver Award των 10.000€, με απόδοση 3,00.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι ένας πολύ δυνατός μάγειρας με πολλές νίκες σε τεστ δημιουργικότητας, με απόδοση 3,50.

Στη συνέχεια βρίσκεται ο Νικήτας, με απόδοση 4,50 ενώ ακολουθούν η Ελπίδα και ο Νίκος Π.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 6: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τζο Κουτρουμάνου: Αυτή είναι η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη

Share